Odp: Pełne wersje oprogramowania za free
Jesli jest program za darmo to wchodze na strone ,klikam w pobierz program i go mam na dysku.Jesli musze podac dane(jakiekolwiek)zarejestrowac sie,podac nazwisko i ....to to nie jest program za darmo tylko za moje dane.Czesto moje dane sa mi bardziej warte jak jakas aplikacja do fotek.Trza sobie powiedziec jasno,albo za darmo albo za cos.W komputrach jest sprawa jasna albo zero albo jeden.Nie ma troche na zero ale w strone jedynki.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Jesli jest program za darmo to wchodze na strone ,klikam w pobierz program i go mam na dysku.Jesli musze podac dane(jakiekolwiek)zarejestrowac sie,podac nazwisko i ....to to nie jest program za darmo tylko za moje dane.Czesto moje dane sa mi bardziej warte jak jakas aplikacja do fotek.Trza sobie powiedziec jasno,albo za darmo albo za cos.W komputrach jest sprawa jasna albo zero albo jeden.Nie ma troche na zero ale w strone jedynki.
Eee tam, prawdziwego nazwiska nie trzeba podawać, a adresów poczty e-mail można mieć kilka także tu akurat nie widzę problemu żadnego.
Osobiście mam "aż" dwa i to mi w zupełnosci wystarcza.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Eee tam, prawdziwego nazwiska nie trzeba podawać, a adresów poczty e-mail można mieć kilka także tu akurat nie widzę problemu żadnego.
Osobiście mam "aż" dwa i to mi w zupełnosci wystarcza.
Ja nie jestem nauczony klamac i oszukiwac.To nie moja bajka typu "tez jestem Krysia i mam 13 lat"
IP tez masz kilka??
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Ja nie jestem nauczony klamac i oszukiwac.To nie moja bajka typu "tez jestem Krysia i mam 13 lat"
IP tez masz kilka??
Co to jest IP? Coś tam się domyślam powiedzmy. Chociaż za młodu byłem wychowany w Polsce wyobraź sobie takie pojęcia jak kłamać i oszukiwać są mi całkowicie obce. Wiem wydaje się to nie możliwe mając dwa adresy poczty internetowej. W krajach cywilizowanych jest to niedopuszczalne, naganne, i podlegające kodeksowi karnemu?? USA broncie sie przedemną i w żadnym wypadku wizy nie wydawajcie:wink::grin:
Też nie chciałem się logować w celu pobrania programu.
Ostatecznie pobrałem z GooglePlay darmowego antywirusa Bitdefender - wg portalu AV-test ma świetną wykrywalność i nie obciąża telefonu.
skoro program jest za darmo (a nie za pieniądze czy dane osobowe) to można chyba wpisać w rubryczki dowolny ciąg znaków i nie będzie to kłamstwo?
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
skoro program jest za darmo (a nie za pieniądze czy dane osobowe) to można chyba wpisać w rubryczki dowolny ciąg znaków i nie będzie to kłamstwo?
Jesli obok rubryczki do wpisania bedzie -prosze podac nazwisko,to wpisujemy nazwisko(Swoje).Chyba,ze obok jest napisane -Prosze podac nazwisko znajomego lub osoby ,ktorej nie lubisz,lub wpisz dowolny ciag znakow.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Jak pisalem, w komputrach jest albo zero albo jeden.Nie ma,ze troche klamie lub nie.:-P
Koledzy wasza dyskusja, jak rzadko kiedy galopuje w niewłaściwym kierunku. Postarajcie się trzymać tematu, krótko i zwięźle wyłuszczyć swoje stanowisko bez siłowego przekonywania innych.
Posty, które się "zagalopowały" lub są odpowiedzią zostały usunięte.
Dziękuje.
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Koledzy wasza dyskusja, jak rzadko kiedy galopuje w niewłaściwym kierunku. Postarajcie się trzymać tematu, krótko i zwięźle wyłuszczyć swoje stanowisko bez siłowego przekonywania innych
Baaardzo słuszna decyzja, zgadzam się w pełni.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Eee tam, prawdziwego nazwiska nie trzeba podawać ...
Cytat:
Zamieszczone przez
szafir51
... można chyba wpisać w rubryczki dowolny ciąg znaków i nie będzie to kłamstwo?
Obydwaj nie widzicie nic złego w procedurze, która bez powodu wymaga podania numeru karty kredytowej?
Nie dość, że jest zła, to jeszcze durna. Można jej podać byle co i łyknie. A może przypadkiem podamy w ten sposób numer karty Johna Smitha z USA albo Jose Gonsalesa s Agentyny?
Gdzie tu sens?