Założę się, że ś.p. prof. Zinn. nie narysowałby myszką (nawet pomagając sobie drugą ręką, na klawiaturze) takich cudeniek, jak piórkiem i węglem. :-P
Wersja do druku
Z tego co się zorientowałem w galerii w aktualnej popRAWce powinny być juz dwa obrobione zdjęcia. Porypały mi się wtyczkie we wszystkich przegladarkach na wszystkich komputerach, czy może coś poręciłem i jest tam pusto?
Rozumiem. Nie jestem w temacie popRAWkowym i kompletnie zdurniałem :)
Może właściciel zdjęcia przybliży nam taki ogólny zars sytuacji? Znaczy o tym co było za plecami? Niebo? Drzewa? Co to za czarne plamy na górze? itp itd ;)
Panowie, dajcie spokój, ciśnienie jak po dobrej grochówce :wink: nikt się przecież na nikogo nie obrazi jeśli ta edycja nie wyjdzie a kolega po prostu odda fotę do retuszu (chociaż sam się dziwię po co mu to jak ta fota ma swój urok w takim stanie w jakim jest);
sam jestem trochę winien tej sytuacji, bo puściłem temat na forum z myślą że ktoś biegły w PS zaznaczy jeden, potem jakiś inny fragment, "poprawi" suwakiem i po kłopocie; (nie używam PS więc nie pomyślałem, że tak się nie da);
dodatkowo spieszę z wyjaśnieniem, że sytuacja jest trochę zagmatwana, nie ma innych zdjęć z tej wycieczki, co gorsza, nie ma już kogo zapytać... a "ten mały" jest prawie dwa razy starszy ode mnie i pamięta tylko że było to w Szklarskiej... i z tego co rozkminiłem, to jest to jedyna pamiątka jaka mu została (może dlatego chce ją odświeżyć);
pzdr
Hołek