Witam
99 świetne! Mnie się podobają takie przymglone zdjęcia, właśnie taki niepocztówkowy klimat, Po drugie zdjęcie jest wielowarstwowe i o to chodzi w niebanalnej fotografii; moim zdaniem.
Wersja do druku
Witam
99 świetne! Mnie się podobają takie przymglone zdjęcia, właśnie taki niepocztówkowy klimat, Po drugie zdjęcie jest wielowarstwowe i o to chodzi w niebanalnej fotografii; moim zdaniem.
Dzięki za odwiedziny :grin:
Niestety też nie byłem, a chętnie bym wrzucił jako następną serię fotek. Nawet spojrzałem na mapę, tym razem niestety poza zasięgiem, gdyby cholerstwo trochę bliżej było :cry:. Jeszcze Kanion Antylopy mi przez myśl przeszedł, ale to jeszcze dalej :evil:. Tak więc następne pewnie miasto będzie, ale spróbuję z jakimiś górami powalczyć, może się uda. A jak są chętni w przyszłym roku to ja się piszę, choćbym ziemię miał gryźć :)
Ja jestem w takim razie jak Twoja żona :grin:, spoko, mogę wstać o 6-tej i skakać po górkach. Ale na to by wstać o 4-tej lub wcześniej aby focić zroszone robale jakoś nie mogę się zdobyć.
Spamujcie, nie ma problemu, przynajmniej swojski klimat się zrobił :grin:
W rzeczywistości było bardziej przymglone - mniej więcej tak:
99a.
Uwielbiam pająki.
Mam pytanie. Jak robiłeś 105? Ostrość mnie aż poraża.
Ważki ładne :)
wszystkie makro wyszukane - gratuluje : )
Dzięki za odwiedziny :grin:
105 robiona jak większość czyli mZD 75-300 (dla mniejszych/nieuciekających obiektów używam jeszcze mZD 60) z dwoma pierścieniami, w naturalnym świetle.
Jeszcze jedna świtezianka, mieniąca się w promieniach słońca:
106.
Świetne zdjęcia z gór stołowych. Owady też niezłe, choć mniej mi się podobają.
ważki różnej maści są świetne:grin: