Odp: Spacerowe ciekawostki - wątek zbiorowy
Zgubić się lesie nie jest tak trudno.
Pamiętam jak byłem takim małym szczylem, pojechałem z rodzicami na zbieranie grzybów gdzieś do Psar. To chyba koło Kielc jest. To była wycieczka organizowana przez zakład pracy w którym pracowali moi rodzice. I podczas tego grzybobrania , jeden koleś się zgubił. I jak mieliśmy odjeżdżać to czekaliśmy , czekaliśmy, czekaliśmy , a on nie pojawiał się i ..... autobus w końcu odjechał bez niego. :roll:
Zostawili chłopa w lesie , reszta wycieczki wróciła do domu bez niego.
A komórek wtedy nie było, co najwyżej znaki dymne puszczać. Teraz to luz-blues, Panie, w każdym telefonie dżipiesy, gugle mapy i insze bajery.
3 załącznik(ów)
Przemykając między kroplami deszczy po Nikiszowcu trafiłam do Cafe BYFYJ gdzie o nogi klientów ociera się uroczy kot o wdzięcznym imieniu Pączek :)
Załącznik 90238
a to "światowiec" :grin:
Załącznik 90239
Załącznik 90237
ale piękne zazdroski. z daleka nie widać - pewnie szydełkowane:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
abir
ale piękne zazdroski. z daleka nie widać - pewnie szydełkowane:grin:
niestety nie :)
W Katowicach podczas spaceru na jednej ulicy zobaczyłem elewację budynku obłożona balonikami :mrgreen:
Nie mogłem sie oprzeć aby pstryknąć fotkę
czy to rodzaj taniego ocieplania domów:grin:
Hmmm. Ocieplanie budynków ? Któż wie. Z właścicielem nie mówiłem. :wink:
A jak wiadomo Polak Potrafi .:-P
Ale to wszystko musi byc mocno przymocowane aby wytrzymać silne wiatry czy burze . A z tego co widziałem to mocno się baloniki trzymały .
Cytat:
Zamieszczone przez
koronax
W Katowicach podczas spaceru na jednej ulicy zobaczyłem elewację budynku obłożona balonikami :mrgreen:
Nie mogłem sie oprzeć aby pstryknąć fotkę
@koronax czy to na ul. Mariackiej? tam dość często jakieś dziwne instalacje mają swoje miejsce :)