Z dzisiaj. Nie wiem jakim cudem data (rok) mi się przestawił. Pewnie przypadkowo to zrobiłem jak ostatnio zmiana czasu była... Dzięki za zwrócenie uwagi:)
Wersja do druku
Brawo za światło i kolor. Wyszła złoto-posrebrzona jesień. Same kadry niestety nie zachwycają. 195- ciężki pień przy krawędzi zdięcia po prostu wygląda ciężko. Jeśli miał bym wybrać najlepsze z tej wrzuty to by była fota 197. Reszta jakoś bez zachwytu...
edit..
Podoba mi sięjeszcze 194. Ten element konstrukcji wnosi jest wartością dodaną IMHO :-)
Mnie przeszkadza. Użycie pnia jako elementu dominującego jest dobrym posunięciem. Nie podoba mi jego miejsce w kadrze. Moim zdaniem trzeba by przeciąć go prawą krawędzią(tak aby zamknąć nim kadr) albo wprowadzić bardziej w kadr czyniąc tym prawdziwy mocny punkt. A tak jego umiejscowienie jest nijakie.
Dzięki za odwiedziny i uwagi. Poniekąd się zgadzam, ale mi zbyt nie przeszkadza tak umiejscowiony w kadrze. Mała "równowaga" po lewej stronie jest. Mam jeszcze jeden kadr, ale chyba niewiele on zmienia:)
195aZałącznik 162147
Niewiele, ale jednak :-)
Czy u Ciebie w wątku można grzebać?
Ja tam grzebał nie będę , zwłaszcza w ostatnich jesienno-mglistych... Nie ma co grzebać - świetne.
Ja grzebnąłem. Przechyliłem nieco histogram w lewą stronę :-P
Załącznik 162148