wszystkie piękne, ale 36 z wędkarzem po prostu świetne!! plus idzie. :)
damn... "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty yamada."
Wersja do druku
wszystkie piękne, ale 36 z wędkarzem po prostu świetne!! plus idzie. :)
damn... "Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty yamada."
Y31 i Y34 - kapitalne :)
A może tak coś innego... Jak Wam się takie coś podoba. Zrobione Canonem 50D
https://www.facebook.com/photo.php?v=286252814747143
Czytałem na tej stronie, że masz Canona przerobionego. Bardzo przyjemnie się ogląda, ale muzykę podłożyłeś Boską. Mogę jej słuchać bez ustanku.
dzięki Bodzip, muzyka to Loreena McKennitt - Roxane's Veil
Rewelacyjny klimat ostatnich zdjęć. Najbardziej podobają mi się Y35 i Y36. :grin:
Dzięki Panowie. Dziś też udało się trochę zdjęć zrobić. Na ile to było możliwe szukałem Jesieni. Mam nadzieję, że trochę się udało. Kolejne fotki, to już chyba dopiero z Beskidu Niskiego w nadziei, że pogoda dopisze. A póki co kolejny raz Żabie Doły...
Y39.
Y40.
Y41.
Y42.
Y43.
Y44.
Na dw óch ostatnich kapitalnie widać granicę pomiędzy "lustrem" i pofalowaną wodą.
Świetne foty
Dzięki Bodzip, zdjęcia są zwykłe, po prostu dawno nie fotografowałem jesiennych kolorów (w 2010 ostatnio) a czasu i możliwości nie za wiele. Stąd te kilka fotek. Mam nadzieję na kolory Beskidu Niskiego, no i na owocne spotkanie. Zaczynam odliczanie do wyjazdu.