Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Tak na scislosc to fauny mozna portret tez wcisnac,nawet akt meski tez bym zaliczyl,jesli o te ptaszki chodzi a to tez i makro moze byc w niektorych ptaszkach nie tylko orly musza byc,koliberek tez sliczny jest:mrgreen::mrgreen::mrgreen:w akcie.
O matko :lol::-P:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Gdyby się postarał to i flora by się znalazła ;)
Chyba bakteryjna.... :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Chyba bakteryjna.... :mrgreen:
Czyli grzyb? To już makro :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
Zaczynam się zastanawiać czy ktoś się nam włamał na 78 profili klubowiczów i za nich zagłosował w ankiecie za krajobrazem.
Ha Ha ha ha.......ha...............................ha...... .................................................. ..................ha
Ale śmieszne.
Ale nie odpowiedziałeś na pytanie: jeśli ja będę "startował" w dziale krajobraz i powiedzmy tylko w tym, to w ramach czterech zdjęć - mogą być wszystkie krajobrazami???
---------- Post dodany o 15:52 ---------- Poprzedni post był o 15:51 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
Lolita
Czyli grzyb? To już makro :-P
Ja jestem stary grzyb a na makro nie wyglądam,...................
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
[...]Zaczynam się zastanawiać czy ktoś się nam włamał na 78 profili klubowiczów i za nich zagłosował w ankiecie za krajobrazem.
Nie głosowałem, ale gdybym zauważył i zdążył, to też za krajobrazem (licz więc 79).
Podejrzewam, że gdyby apz wrzucił nigdy nie publikowane zdjęcie (ale w swoim stylu) i tak byłby do rozpoznania, podobnie jak bobry, łosie i ptaszki innych znanych nam autorów ;-).
Przyznaję się bez bicia, głosowałem za krajobrazem. Przy okazji przyłączam się do prośby Thomasso, żeby faunę i florę połączyć. Jak ktoś da pszczołę wychodzącą z tulipana to to będzie flora czy fauna? ;) :p
Jeśli pszczoła większa od tulipana, to na pewno kategoria "fauna"!
Jeśli pszczoła jest większa od tulipana, to chyba jakiś mutant :wink:
A zdjecia dodajemy w formacie duuuuzym czy na razie male - powiedzmy 1024x768???
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
A zdjecia dodajemy w formacie duuuuzym czy na razie male - powiedzmy 1024x768???
T.
Zapewne 4000x3000 w głębokości 350dpi