CzaRmaX - ja Ciebie miałem za normalnego erotomana a Ty jakiś takiś ..... No bo żeby to nasze Drogie Forumowiczki podnosiły apel o sesję zdjęciową z nagim mężczyzną na koniu to ja bym to rozumiał... ale że Ty?
Wersja do druku
CzaRmaX - ja Ciebie miałem za normalnego erotomana a Ty jakiś takiś ..... No bo żeby to nasze Drogie Forumowiczki podnosiły apel o sesję zdjęciową z nagim mężczyzną na koniu to ja bym to rozumiał... ale że Ty?
No w moim wątku jest o cycach to musi być zachowana jakaś równowaga aby kobiety z naszego forum nie czuły się dyskryminowane i też mogły pooglądać konie ;) :). A że u Ciebie najwięcej koni to tak z automatu padło na Twój wątek ;) :)
Żeby odejść od zbereźnych tematów teraz coś bardziej statecznego:
Miejsca, Przedmioty, Kształty, Kolory...
14)
Załącznik 103644
W sierpniu tego roku odwiedziłem Gruzję. Wycieczka objazdowa więc okazji do ambitnego fotografowania za wiele nie było a mimo to trochę zdjęć stamtąd przywiozłem...
Gruzja 2013
1 )
Załącznik 104674
2)
Załącznik 104675
3 )
Załącznik 104676
4)
Załącznik 104677
---
W sumie to zastanawiam się nad utworzeniem oddzielnego wątku z relacją z tej wycieczki... coś jak z tą opowieścią o Pradze... Byłby ktoś chętny poczytać?
Ja!!! Dajesz, :)
I ja także :grin:
Dwa głosy "za" :-) miło :)
więc... jeszcze parę dni cierpliwości... i ogarnę temat i ruszamy z koksem :) a na razie kilka kolejnych zdjęć gwoli zapowiedzi :)
5 )
Załącznik 104716
6 )
Załącznik 104715
7 )
Załącznik 104714
8 )
Załącznik 104713