Odp: Farensbach krajobraz przyrodniczy
zerkam i mimo że się nie odzywam, to nie znaczy że mi się nie podoba... ;-) świetne foty... pozdrawiam.
U mnie nie ma takiej wody :(
Kolega miał kiedyś w Gorlicach wystawę i opisywał jak zrobił zdjęcie życia. Otóż spał w namiocie na jednym ze wzgórz w okolicach Jasła. Rano gdy wstał - zobaczył wystające z mgły szczyty wzgórz, a pomiędzy nimi wystające wieżyczki kościoła.
Piękne zdjęcia robisz :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jagger
zerkam i mimo że się nie odzywam, to nie znaczy że mi się nie podoba... :wink: świetne foty... pozdrawiam.
Dzieki, ale czasem szkoda, teraz brakowało mi jednego wpisu, bo chciałem nowe zdjecia pokazać na nowej stronie, a tak są w ostatnim poście na poprzedniej ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Kolega miał kiedyś w Gorlicach wystawę i opisywał jak zrobił zdjęcie życia. Otóż spał w namiocie na jednym ze wzgórz w okolicach Jasła. Rano gdy wstał - zobaczył wystające z mgły szczyty wzgórz, a pomiędzy nimi wystające wieżyczki kościoła.
Bodzip, a wiesz, że w Twoich okolicach (Ujście Gorlickie) zrobiłem podobne zdjęcie :-) Dwa zdjecia kościółka w Ujściu Gorlickim są w mojej galerii w dziale Beskid Niski zdj. nr 24 i 25. Ciekawe czy choć odrobinę podobne do zdjeć Twojego kolegi?
Link bezpośrednio do galerii
Cudne te nadwiślańskie fotki.
Cytat:
Zamieszczone przez
Farensbach
Dzieki, ale czasem szkoda, teraz brakowało mi jednego wpisu, bo chciałem nowe zdjecia pokazać na nowej stronie, a tak są w ostatnim poście na poprzedniej ;-)
Bodzip, a wiesz, że w Twoich okolicach (Ujście Gorlickie) zrobiłem podobne zdjęcie :-) Dwa zdjecia kościółka w Ujściu Gorlickim są w mojej galerii w dziale Beskid Niski zdj. nr 24 i 25. Ciekawe czy choć odrobinę podobne do zdjeć Twojego kolegi?
Link bezpośrednio do galerii
Dzięki za link :) - kurcze, ile znajomych miejsc :D - a zdjęcia przepiękne :)
Co do zdjęcia - podobne do 24, z tym że z mgły wyłaniały się wierzchołki wzgórz, a mędzy nimi z dolinki wieżyczki kościoła.
Pierwsze i ostatnie z tej wrzutki są mi najbliższe.
Pozdrawiam AP.
Dzięki za opinie. Dawno nic nie pokazywałem, ale i pogoda nie dopisywała na ciekawsze zdjęcia. Zatem dla odświeżenia wątku dwa olkowe zdjęcia znad Wisły z zeszłego roku.
113.
114.
113 podoba sie najbardziej :-)
Bardzo przyjemne, zwłaszcza 113. Zimne a delikatne :)