4 z ostatniej serii super!!!
Wersja do druku
4 z ostatniej serii super!!!
Witaj
Zelek piekne swiatelko , piekna macrominimalistyka , ostanie klosiki rowniez superek , na innych jakby ciut ostrosci zbraklo . We wszystkich ladne kadry.
Pozdrawiam
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
4 fota byla by piekna gdyby ostrosc byla niestety troche brakuje bo sam kadr, scenka supcio :-)
Z przedostatniej serii najbardziej podoba mi się pierwsze, ładcie wciąga wzrok ten kadr. Na trzecim nieco denerwuje mnie ta złamana gałąź.
Ostatnia seria świetna. Lubię takie kadry, kontrowe światło na kilku. Moim faworytem jest 5.
Dbaj o szczegóły, na wielu zdjęciach Twoich oczy mi błądzą w poszukiwaniu ostrości.
Bardzo przyjemne światełko :grin: drugie podoba mi się szczególnie :cool:
Szkoda,ze nieostre.Jesli to nie Twoja wina to wyrzuc tego Heliosa.Zwracaj uwage na przepaly w starciu ze swiatlem.
Drugie i czwarte świetnie uchwycone :grin: tylko szkoda, że brakuje trochę ostrości.
Dziękuję za częste odwiedziny w galerii : ) Miło, że zdjęcia podobają się w większym lub mniejszym stopniu : ))) Mirek54, nie wiem, czy to wina Heliosa, ale ja go nawet jakby całkowicie mydlił nie wyrzucę - wartość sentymentalna, zresztą ja tam b. lubię jego miękkości ; )))
A teraz ciut z cyklu: 'bardzo mi się nudziło...' : ) Pierwsze skojarzyło mi się ze 'Złotym Kompasem' - no ale to takie b. luźne skojarzenie, tło - folia aluminiowa, a w użyciu Helios 2/58 i pierścienie (taak, uwielbiam ten obiektyw). Dwa kolejne to również Helios i zabawy z kolczykiem na śniegu...: )
I jeszcze na dokładkę dwa storczykowe - te już z Raynoxa DCR 250 + ZD 40-150mm. W pierwszym trzy źródła światła - górne, boczne i punktowe z wbudowanej lampy + dyfuzor, a drugie to samo tylko bez lampy wbudowanej. (także w drugim dwa światła).
Zapraszam i pozdrawiam : )
Ładne kadry, bokeh ale niestety rowniez bardzo mala GO , w zasadzie nazwal bym to taka iprowizaja artystyczna , impresja .
Pozdrawiam
Bernard - płytka GO to wizytówka Subtelly, nie śledziłem uważnie całego wątku, ostatnia wrzutka i eksperyment z kolczykami (?) podoba mi się.
pzdr