Zamieszczone przez willow32
Zapraszam do Galerii dodałem zdjęcia z wczorajszej imprezy Divers Night of the Jumps czyli Mistrzostw Świata we Freestyle Motocrossie. Zdjęcia robiłem moją ukochaną E-1 z 14-54, miałem ze sobą 18-180 niestety jako amator bez akredytacji mogłem wnieść tylko 1 obiektyw :mad: więc 18-180 poszedł do depozytu :mad:
Jestem wymagający krytyczny siebie i mało moich zdjęć mi się podoba ale powiem szczerze że ze zdjęć z tej imprezy jestem zadowolony. Może nie nadają się do gazet ale jak na moje wymagania są conajmniej ok :mrgreen: Pracowałem na iso 400 i 800, wszystkie zdjęcia z rączki (statyw+depozyt) prześwietlałem minimalnie każdą klatkę i włączyłem obiedwie funkcje odszumiania i rezultat wyszedł świetny, jak dla mnie przynajmniej. Większosci fotek nawet nie musiałem puszczać przez neatimage. Dla mnie bomba!! i ja miałbym pozbywać się tego sprzętu?? Chyba jakby mnie się sufit na głowę oberwał :mrgreen: Mój świętej pamięci teściu często powtarzał: "Jak jest dobrze to nie ma co psuć" i ja się tego mam zamiar trzymać ręcami i nogami :mrgreen:
Pozdrówki