Dzięki za ciepłe słowa. :D
Wersja do druku
Dzięki za ciepłe słowa. :D
Kolejna uliczna fota.
197
ciekawe.. domyslam sie, ze ta osoba po lewej grzebie w torbie. a po lewo koles tez sie przyglada obiektom twojego zainteresowania.
jesli chodzi o glownych bohaterow to wypowiem sie, ze bardzo drazni mnie ten styl nasladowania gwiazd estrady.
a wogole to jutro (bo dzis zapomnialem) przyniose mala niespodzianke. do tego watku rzecz jasna. a narazie sza!
Nie znam się na gwiazdach estrady, więc nie wiem kogo naśladują. Chyba Dodę Elektrodę. :D Moim zdaniem dziewczyny na fotach to narkomanki, zaraz pójdą strzelić sobie w kiblu, a ta niższa szuka pompki.
'strzelanina", "pompka".. skad ten jezyk wogole, u kolegi.
dziewczyny szukaja pomadki i zaraz sobie strzela usteczka ukradkiem
Jasne, a ta niższa naśladuje styl Grażynki, żony Rysia z Klanu.Cytat:
Zamieszczone przez dka
Zaś wyższej imponuje żona doktora Lubicza.
sorry, ze mam taki pomysl: jest sobie zdjecie rafala
przedwczoraj posiedzialem nad nim chwilke i postanowilem spisac sobie najwiekszą ilosc szczegolow rozpoznanych za zdjeciu:
no to lecgoł:
koles siedzi na murku. ma scisniete kolana. ciekawy wzor na spodniach - takie puzzle. koles gra na harmonijce. pod kurtka, ma sweterek - "w serek", a pod nim koszule w kratke. zapieta pod szyjke. na glowie czapka z daszkiem - baseballowka, widac napis - "new" i kawalek innej litery, w domysle "york", "new york. w szybie wystawy, manekiny - kobiet. stoja na kwadratowych plytkach, jedna ma spodnie "rybaczki", bluzeczke i cos jeszcze. w tle, w odbiciu szyby elektryczne autko - melex - z dachem..
ile koles ma w skarbonce?? kto policzy?? po czym jest karton? po pizzy? w czarnej torbie parasol - dobrej klasy. torba - jak "laptopowa".
z czego moze byc rama okienna? z jakiego mterialu? drewniana??
kraty w oknach po drugiej stronie ulicy.
sam koles moze nawet byc wasaczem! moze nie koniecznie, ale tego nie widac. wyobrazacie go sobie z wasami?? czy tylko ja? :)
specjalnie nie koncze listy - na zachete, moze komus sie bedzie chcialo.
W kartonie ma 9 zł i 50 groszy :D
Widać, że dziadek niebogaty, ale ubrany schludnie i czysto. Nie jest poszarpanym, śmierdzącym menelem, który zbiera na jabcoka. Pewnie ma małą emeryturkę i dorabia sobie graniem na ulicy. Rodzina się pewnie wstydzi za jego występy, ale dziadek jest upraty i nie daje się przekonać.
Jeszcze dopowiem coś, czego nie widać na focie - dziadek słabo gra na harmonijce. Wydaje takie żałosne pitolenia.
Po chwili zastonowienia doszedłem do wniosku, że widać na focie, że dziadek nie umie dobrze grać. Sam bawiłem się przed laty harmonijką ustną i do grania używa się dwóch rąk - drugą moduluje się dzwięk. A dziadek trzyma instrument tylko jedną ręką.