razem przez życie iść (sprzed około 2 godzin)
Wersja do druku
razem przez życie iść (sprzed około 2 godzin)
liście lecą z drzew....
Bardzo podoba mi się tonacja Twoich zdjęć. Napisz kilka słów jak ją osiągasz, ale to pewnie alchemia nieosiągalna dla mnie.
to kilka kliknięć w Ulead Photoimpact. Konwersja w Brownie w VirtualPhotographer i nałożenie na warstwę brownie koloru. Ta kolorystyka ma nawet nazwę :) Zwie się Cappuccino.
ostatki...
Dzięki, ale to i tak dla mnie magia. Przy następnej okazji Olkowego spotkania może by tak z kilka godzin na warsztaty w PS, Gimpie i innych cudach przeznaczyć? Ale musiałoby padać, grzmieć i zabraknąć paliwa:)
Pewnie, czemu nie, ale ja to cienki jestem. Willow32 za to wymiata :)
od razu cieplej
Świetne fotografie. Kolejny raz wraca dziś do zdjęcia "razem iść przez życie"
Pani Maria. Mieszka na Os. Słowackiego w Lublinie praktycznie od początku, czyli ponad 30 lat. Ostatnio podupadła na zdrowiu i ma problemy z chodzeniem. Siada sobie na ławeczce i odpoczywa, czasem porozmawia z przechodniami. Przejdzie kilkadziesiąt metrów i znów siada na ławeczce. "Piękne to nasze osiedle" mówi i "mamy najpiękniejszy kościół w Lublinie". Rozmawiamy siedząc przed kościołem. (zdjęcie w wersji 2, dla pewnego Marudy, bo a nuż stwierdzi, że znów moje kolory wypaczają człowieczeństwo ;) )
Jedynka rulez, nie wiem czy tak mówią młodzi, ale to miałem na myśli! Po zastanowieniu przepał widzę na głowie.