-
A oto kogo mozna spotkac na tatrzanskich szlakach:
1.
2.
Mialem pecha ze nie zdazylem ustrzelic jelenia, ktory wyskoczyl mi na droge 15m przed autem, porozgladal sie, zmierzyl mnie wzrokiem i zwial. Szczesciem bylo ze nie spotkalem niedzwiedzia brunatnego ("niedziwiedz to nie mis" - hasla panujace w TPN), chodz nie ukrywam, ze bylo slychac ryczenie niedziwiedzi w dolinach.
-
Ot takie makro ustrzelone na szlakach gorskich:
1.
2.
U know what 2 do.
-
Swietne te fotki, mnie strasznie spodobalo sie zdjatko kropel wody na lisciu, POZDRAWIAM
-
Fotka jest SUPER!!! Tez kiedys próbowałem uchwycić pioruna ale nie udało mi się,lecz będę jeszcze próbował.
-
@RHans hehe widze ze zaczales od pierwszej strony mojego watku :) No to przed toba jeszcze 19 stron z roznymi zdjeciami i komentarzami. Milego ogladania.
-
Zdjęcia lisa fajne, chociaż na drugim trochę tego ogona szkoda.
Z kropelek to 2 zdjęcie jest lepsze, na 1 rozprasza mnie zamglona ulica w tle.
-
Odnośnie kropelek. Jak się ma szczęście i dużo umiejętności to można z tego zrobić kapitalne fotki.
Zdjęcie 1 ciekawe, głębia ostrości wręcz idealna, chociaż kropla trochę się gubi w tym tle. Gdyby nie była w mocnym punkcie ciężko było by ją wyłowić z tego zdjęcia. Za to druga fotka świetna.
Pozdrawiam
-
.
Mi bardzo sie podoba makro nr 1. Kropelka na gałązce drzew iglastego :D
-
Super. Bardzo mi sie podoba GO :shock:
-
Kondi napomknal cos o zwierzakach w jednym ze swoich watkow, wiec oto moj siersciuch w kilku odslonach:
1.
2.
3.
Powrot w gory niedlugo nastapi...
4.
5.
6.
7.