Myk nawet nawet.Tylko kolor lakieru powinienes zmienic.Raz,ze w tym ukladzie pasuje jak ryba do roweru,dwa przy tym ukladzie palcow wyglada to na zalobe pod paznokciami(jej prawa dlon)
Wersja do druku
Czy ktoś wie dlaczego nie widzę żadnego zdjęcia które wkleił micz87. Przeglądarka Mozilla Firefox. We Firefoxie po prostu pusty post , bez zdjęcia.
Natomiast na Internet Explorer Zdjęcie się pojawia. Ciekawe.
Coś z ustawieniami ? Mam zainstalowany tylko taki dodatek NoScript. No ale na Olympusclub go wyłączam . Wiec raczej to nie to.
Hmmm....
@bodzip - dzięki za radę. Działa już poprawnie. Myk się pojawił. :grin:
Dałbym ci plusa ale najpierw muszę rozdać kilka innym użytkownikom. Będę jednak pamiętać.
Pozdrawiam
W sesji zdjęciowej nikt nie ucierpiał, modelka miała się dobrze :P CO do tytułu to myślałem o czymś baśniowym jak zatruta jabłkiem Królewna Śnieżka czy ostatnie chwile Czerwonego Kapturka ;)
@Mirek54 - słuszna rada, jak będę miał chwilę na zabawę to pokombinuję, póki co cieszę się, ze czas na wywołanie RAWów miałem.
Warsztaty fajne, szkoda, że tłoczno i ciężko było jakiś kadr ułożyć bo to fotel przeszkadzał, drugi uczestnik albo okno i jakieś krzaki za nim. Trzeba było się wykazać kreatywnością ;) Mi do tego przydał się zielony dywan co widać na zdjęciu :P Nie przeszkadza Wam cięcie kadrowania modelki w pasie?
Dawno nic nie dodawałem:)
Lekcja wf-u:grin:
Załącznik 82626
Niezły akrobata z tego żółwia :)
Żółwik słodki :wink:
A może do maratonu?