Odp: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Niby skojarzenie trafne,ale chyba troszkę nie na miejscu.
Zapytaj autora co miał na myśli. A czy może być skojarzenie nie na miejscu, myślę że prowokacja była oczywista. Przy jednym toy miałoby chyba inne znaczenie.
naprawdę nie widzicie nazwiska??? zmieńcie hobby, bo do fotografii wzrok jest jednak potrzebny...
To co widzicie to wytwór Waszej chorej wyobraźni :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
naprawdę nie widzicie nazwiska??? zmieńcie hobby, bo do fotografii wzrok jest jednak potrzebny...
I cóż jest fascynującego w tym nazwisku panie widzący?
Cytat:
Zamieszczone przez
odys
I cóż jest fascynującego w tym nazwisku panie widzący?
To, że wyjaśnia tajemniczy i dla niektórych śmieszny napis na dole panie zadający głupie pytania.
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Heh, dopiero jak napisałeś, to przyjrzałam się zdjęciu i zobaczyłam. Ale musisz przyznać, że nie jest to jakieś super czytelne i może umknąć, jeśli się nie przypatrujesz...
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
To, że wyjaśnia tajemniczy i dla niektórych śmieszny napis na dole panie zadający głupie pytania.
Zaiste śmieszny, panie udzielajcy głupich odpowiedzi.
Wuzet Ty jeden niedobry prowokatorze - widzisz co narobiłeś hehe ;). A ja miałem Ciebie za takiego grzecznego a tu proszę hihi ;). Powiedz co tam trzymasz jeszcze w zanadrzu :)
Cokolwiek byłoby napisane na nagrobku, to robienie z tego "polewki" jest nie na miejscu.
CzaRmaX, co z tobą? Nic nie wrzucasz z analoga.