btw - kobitka wyglada na dziwologa, zwlaszcza z tym pieskiem, natomiast prawdziwa uwage przyciagaja Ci panstwo po prawej, zyczliwie spogladajacy na te dwa dziwolagi na krakowskim Rynku, a moze i na trzeciego - fotografa :roll: :?:
Wersja do druku
btw - kobitka wyglada na dziwologa, zwlaszcza z tym pieskiem, natomiast prawdziwa uwage przyciagaja Ci panstwo po prawej, zyczliwie spogladajacy na te dwa dziwolagi na krakowskim Rynku, a moze i na trzeciego - fotografa :roll: :?:
Ostatnie jest świetne! Te spojrzenia postaci i pies wypadający ze zdjęcia... Brawo!
podstarzala laska po prostu nie skumala, ze miales dosc szeroki obiektyw i myslala, ze robisz fotke psince, wiec sobie spox patrzy "obojetnie" w dal ......
:mrgreen:
Sekundę później przykukała, że robię zdjęcie, ale uśmiechnąłem się do niej, pochwaliłem urodę psa i pani odwzajemniła mi się uśmiechem.Cytat:
Zamieszczone przez zyziza
bardzo sprytne podejscie :D
mysle, ze miala mily dzien,
spelniles dobry uczynek R. Czarny :mrgreen:
:lol:
Pies: Ja ci kuźwa dam zdjęcie
Para Po Prawej: Patrz jaki śmieszny facio ten z aparatem
Właścicielka Pieska: Chodź Fjonka, nie zwracaj na niego uwagi
:D
A za miesiąc nowy(a) user Olyforum napisze: Ooo... ale mi Rafale zdjęcie zrobiłeś.
:mrgreen:
Miałem taką akcję. Pokazuję foty m.in. na CF i tam jeden user rozpoznał się na mojej focie :D .Cytat:
Zamieszczone przez Kris_1
Ja miałem podobną akcję wczoraj, na Picasie :) Tu :)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Jaki ten Świat jest mały ;)