Piękna panorama Eddie.
Pozdrawiam.
Wersja do druku
Piękna panorama Eddie.
Pozdrawiam.
Miło mi, że się podoba :)
Fajne i nawet modelkę widzę, tylko szkoda, że taka mała. I skąd w ogóle wziąłeś taką, która będzie chciała o 6 rano pozować z wędką? :D
Czołem Eddie! Oglądałem tę fotkę w galerii:
Masz może to zdjęcie z przygaszoną zielenią, albo bardziej "butelkową"?
Ta była nieśmiała i zrobiła się mała :)
---------- Post dodany o 20:29 ---------- Poprzedni post był o 20:27 ----------
Czołem!
Dopiero teraz przeczytałem. Nie, jest tylko to co jest. Raczej rzadko zdarza mi się robić dwie wersje jednej foty. Zieleń Ci nie pasuje? ;)
Wakacje minęły, na zewnątrz szaro-buro, może więc trochę letniego wspomnienia?
50.
Na dzień dobry Dubrovnik, fort Lovrjenac.
51.
Bardzo późny wieczór w małej Chorwackiej zatoce. Żebym nie skłamał, około 22:00 było...
[QUOTE=Eddie;869532]Wakacje minęły, na zewnątrz szaro-buro, może więc trochę letniego wspomnienia?
50.
[QUOTE]
Jak ja tam dawno nie byłem. Napierwszy rzut oka nie widać już śladów ostatnich bałkańskich wojen, a jak jest z bliska?
[QUOTE=apz;869538][QUOTE=Eddie;869532]Wakacje minęły, na zewnątrz szaro-buro, może więc trochę letniego wspomnienia?
50.
Ogólnie rzecz biorąc, pięknie. Na niektórych murach ślady kul, odłupane tynki, wewnątrz starego miasta kilka ruin. Samego fortu niestety nie zwiedziliśmy już. Upał był prawdziwie piekielny, dziewczyny ledwo żyły. Zresztą mój układ chłodzenia też już siadał, gdy schodziłem z murów :)Cytat:
Jak ja tam dawno nie byłem. Napierwszy rzut oka nie widać już śladów ostatnich bałkańskich wojen, a jak jest z bliska?