3 załącznik(ów)
Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Cytat:
Zamieszczone przez
k@czy
Z ciekawosci przycialem sobie oba zdjecia zaraz nad slupkami- myslalas nad taka wersja?
k@czy, nad tak drastycznym cięciem nie myślałam. Dziękuje wszystkim za sugestie. Może kiedyś wrócę do tematu tryptyku.
Tymczasem wrzutka w czerniobieli - podsumowanie tygodnia.
"Ludzki" - dołączam ilustrację muzyczną http://www.youtube.com/watch?v=m6g7FhFETgo
"MDLC" oraz "Mongolique" - moja ulubiona kraina nieopodal Tczewa.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
Ale czy dlatego, że była obrośnięta piórami czy taka drobna :roll:
Zastanów się, zanim odpowiesz- odpowiedź może być użyta przeciwko Tobie :-P
Dlatego,ze tesiowa gadatliwa byla,i teraz te oczy tej kury.Kalejdoskop zycia ta kura we mnie wzbudzila.
Chyba zaczne pisac proze rymowana z tego wszystkiego.
I zeby nie bylo ze nie na temat to z tych trzech ostatnich to pierwsze,pozniej drugie,ale ta instalacja nadtynkowa mnie przeszkadza.Trzecie takie jakies -chyba na dokladke wstawilas,w trojkacie zawsze razniej.Moze gdyby tam jakies chmury bardzo burzowo wietrzne byly to moze,moze i szerokim szerokim katem widziane
Nooooo...... :)
Swietne pierwsze - nawet wiecej niz swietne. Dalabys do galeryi, a nie tak sama sie delektujesz... ;)
Podoba mi sie, ze ida pod gorke, ze zagrala geometria, ze jest historyjka i zagadka- stoja, czy ida? dlaczego jesli ida, to nie po chodniku? a jak stoja, to za czym?
PS
Coraz bardziej podoba mie sie twoje B&W- albo dorastam, albo cos zmieniasz :)
Cienioludzie naścienne jak najbardziej !
Heh, czerń i biel zupełnie mi nie pasuje do Ciebie Pani Bufetowo.
Brakuje, Twojego cudownego wyłapywania koloru.
Jak dla mnie jedyneczka :-)
Jedynka najlepsza z całej trójki :grin:. Ciekawe jak wygląda w kolorze?
trójeczka bardzo fajna, ciekawa linia brzegu, ja się tam nie znam ale może by tak to tylko ciaśniej skadrować albo w kwadracik
Dawno tu nie zaglądałem a szkoda bo fotki wyśmienite . Z ostatniej trójki 1 jest rewelacyjna, z poprzedniej nr 2 choć ciężko wybrać tylko jedną. Żeby ten gość spieszony miał jeszcze czerwone spodnie..