Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Spoczko, Centus, nie bój nic :)
Dzięki za wpadnięcie i uwagi.
Tak a propos modelek na tych zdjęciach, wiesz, że to jedna i ta sama osoba? :)
kurczatko ... faktycznie , 45,46,47 to ta sama kobieta jest ;-)
teraz rozumiem dlaczego mowi sie : "Kobieta zmienna jest " ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
kurczatko ... faktycznie , 45,46,47 to ta sama kobieta jest ;-)
teraz rozumiem dlaczego mowi sie : "Kobieta zmienna jest " ;-)
A widzisz :) Dobra wizażystka/stylistka i nie ma mocnych :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
A widzisz :) Dobra wizażystka/stylistka i nie ma mocnych :)
ano tak ...
nie planujesz kiedys jakis zdjec w Poznaniu ? przyszedlbym zerknac co i jak ;-) chyba ze przelotem bede w Warszawie, a Ty bedziesz akurat dzialal w terenie ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Te, ale o co chodzi? Jaki zazdrosny chłopak w opisie, ja nic nie wiem. A zresztą, zazdrość to destrukcyjne uczucie :)
W każdym razie, już po pierwszej sesji razem z wizażystką zaczęliśmy myśleć o kolejnej i myślę, że dojdzie do skutku. Jeszcze nie wiem kiedy, ale będzie.
Działajcie, bo fajnie się ogląda. W opisie modelki przez jakiś czas straszył tekst "mam bardzo zazdrosnego chłopaka" i bałem się, że na szydełkowanie się przerzuci, bo to chyba lepsze hobby w takiej sytuacji :)
1 załącznik(ów)
Fret, myślę, że coś jeszcze się zdziała :)
A tymczasem, w tak zwanym międzyczasie, widok na Warszawę z mostu Gdańskiego dziś niedługo po 6:00 rano...
49.
Załącznik 64879
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Fret, myślę, że coś jeszcze się zdziała :)
A tymczasem, w tak zwanym międzyczasie, widok na Warszawę z mostu Gdańskiego dziś niedługo po 6:00 rano...
49.
Załącznik 64879
Znaczy Warszawę najlepiej oglądać o wschodzie. To to mi się podoba, Te z modelkami też niezłe.
Pozdrawiam AP.
Obecnie jest to już mocno po wschodzie słońca. Któregoś dnia wybiorę się na sam wschód. Szczerze mówiąc, bardzo lubię widok Warszawy z tego mostu. Za każdym razem jest inny i zawsze tak samo fascynujący.
Piekne macie okolice Wisly w Warszawie. nie to co zabetonowane koryto w Krakowie :(
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Thomasso
Piekne macie okolice Wisly w Warszawie. nie to co zabetonowane koryto w Krakowie :(
T.
Za to właśnie lubię Warszawę. Jest dziwnie zaplanowaną betonową dżunglą, ale jak będę chciał, to za chwilę mogę się znaleźć w miejscu od tego odciętym, zupełnie innym, choć wciąż w obrębie tego samego miasta. Ba! Niemal w samym jego centrum! :)