dla mnie białoczarne. Jakieś takie telewizyjne jest.
Ale ten Włóczykij, ach, aż go sobie jeszcze raz otworzyłem.
Wersja do druku
dla mnie białoczarne. Jakieś takie telewizyjne jest.
Ale ten Włóczykij, ach, aż go sobie jeszcze raz otworzyłem.
Czarnobiale ma cos w sobie.Tego kolora tez przerob,luminacji kierunek zmien i swiatlo sie pojawi.
A tam czarodziej zaraz.Przypodowywuje sie p.Bufetowej.Chce byc najprzypodobywanniejszy.
Wizje dostalem piszac posta zeby zostac najprzypodowywanniejszy,ponizej zamieszczam.Jak kolor to tak-ze swiatlemZałącznik 54680niech na dachach papa zagra w godzine odpowiednia.
Jak czarnobiale to takieZałącznik 54681mnie wyszlo.
A jak corka w slady mamy poszla(poszedla),to p.babcia mamusi trzymajac smiene w rekach takie by wtedy zrobilaZałącznik 54682
Hejka Bufetowo :grin:
Ja tam wolę bw, wogóle jak widzę "Bufetową" to odrazu jakieś właśnie czerno-białe mam skojarzenia :wink:
Dzięki kochani za odwiedziny. Miałam wielkie bezwenie ostatnio, pomału wychodzę z mroku, to były pierwsze próby po długim czasie.
Miruś, że też nie mogę Ci repa dać za najprzypodobywanniejszość... Z drugiej strony - takie wirtualne punkciki są niczym w porównaniu z plusami wszchświatowymi :)
Pora nadrobić zaległości. Na początek trzy kolory x2 i jedna kura gratis.
Kurde,kura wzrokiem zabija.One cos maja z tesciowymi wspolnego???
Aaa tam sa jeszcze dwa foty.To brakuje trzeciej bez ludzia zadnego ,wszystkie w takim samym formacie i kadrze.Bylby kpl.i wtedy kura w innym poscie by sie lepiej sprawdzila.
Rowerek i kura, każde w swoim stylu ,oba świetne.
Pozdrawiam. AP.
Miruś, to trzykolorowe by pasowało jako tryptyk z czerwonym ludzikiem i np. bałwanem ;) Raczej nie lubię miętolić tego samego motywu, wrzuciłam dwie wersje bo obie wydały mi się ciekawe, siakoś wyjątkowo.
Apz, dzięki.