Dla mnie 407 jest the best z tej wrzutki.
Wersja do druku
Dla mnie 407 jest the best z tej wrzutki.
A ja wolę 408 z racji ulubionych odcieni szarości i świrniętych chmur.
Jeszcze cztery zdjęcia z wtorkowego pleneru. Dziękuję wszystkim za komentarze. Dzięki, że macie czas zajrzeć, czasem podpowiedzieć bo do rzadkość w dzisiejszych zagonionych czasach.
409, 410, 411, 412.
Pokażesz 411 w kolorze?
Tam jakiś groźny lej w chmurach się tworzy na 411. Dla mnie bez koloru ok.
Mnie jak zwykle-zastygla woda.
Barmichal76 nie ma problemu, dziś wieczorem a najpóźniej jutro wrzucę. Dzięki za komentarze.
411 i 412 w kolorze poproszę, 412 bardzo delikatnie mniej cieni ciągnij, trochę czerni po prostu dodaj. Te dwa to moi faworyci kadrowo.
Fajne, fajne a 412. najfajniejsze.
Yamada dziś po staram się wrzucić wersje kolorową.
Tak jeszcze nie miałem z letnich wrzut każdemu podoba się inne zdjęcie. Jeszcze raz dzięki za komentarze i porady.
Dla mnie 412. - najlepsze z wrzutki.
Jak dla mnie 410 oraz 412 pasi.
411,412 mnie pasi, kolor mógłby być ciekawy na nich :)
405 jednak najbardziej misie :)
Pozdrawiam.
Witam na życzenie barmichla76 i yamady daję wersje 411 i 412 w kolorze. Ostatnie jeszcze w wersji czarno-białej z sugestiami yamady.
411 kolor wydaje mi się ładniejszy :) , natomiast 412 to b&w lepsze i wersja druga raczej :)
Mi się 410 bardzo spodobało i w sumie też kolorowa wersja 411. Fajnie wykorzystane te trzy pnie w kontraście z kominami w tle.
Jak dla mnie wersja czarno-biala podoba sie najbardziej.
mi się podobają wszystkie kolorowe - mz zbyt ładne kolory, żeby konwertować na B&W. Opłaciło się wcześnie wstać, piękne widoczki, ciekawa kompozycja natury (jeziora) i techniki (chłodnie, kominy).
Z żaglówki najlepsza kadrowo pozioma z kominami w tle czyli 407
Co do 412 bardzo fajny motyw, w BW lepszy tylko tym drugim po sugestiach yamady
Dzisiejszy poranek trwający jedynie 5 minut. Pogoda przed wschodem nie zapowiadała aby jakikolwiek ciekawy był wschód. Szkoda, że tak krótko trwał.
zdjęcie 413.
412 w kolorze trochę roboty wymaga by przebiło BW które sporo maskuje niedoskonałości. Druga wersja w BW jest dobra , zresztą w galerii dałem odpowiednią ocenę :)
Robiłem obiektywem Tair 135mm, który lekki zielonkawy zafarb daje. obróbka niestety nie jest moja mocna stroną ale staram się uczyć. Teraz zima będzie to i więcej czasu.
niestety te szkiełka mają na małych matrycach różne inne przypadłości i często trzeba się nawalczyć przy obróbce
Lubię to szło do portretu i detali i w dzień nie widać tak zafarbu a nawet jest uroczy.
Dziś rano jeszcze jedno zdjęcie udało mi się zrobić a potem to już pogoda coraz gorsza była.
414
Dzisiejszy poranek, niestety pogoda nie dopisała. Słoneczko nie chciało wyjść za chmur.
415
Sloneczko uparte jest.
Hej,
Odwiedzam, oglądam. A jakże.
A to 415 w BW zapodałbyś?
pozdrawiam,
Proszę bardzo.
Kurde, te dalsze plany są nie za piękne. A szkoda, bo pomysł spoko.
413 bardzo fajne, na 415 te domki w tle trochę psują nastrój.
Dzięki wszystkim za miłe słowa, komentarze i porady.
W niedzielę pogoda niespecjalna była na pejzaże wiec wraz ze znajomym wybrałem się do starej opustoszałej i walącej się Cementowni Grodziec w Będzinie. Byłem już kiedyś w niej ale nie podołałem wezwaniu, więc postanowiłem jeszcze raz spróbować.
416 - opustoszałe lądowisko kosmitów
417 - małe niebo
417 Ci się udało. Gwiazdki to jakiś trick czy tak światło się rozproszyło?
Fajne, to z gwiazdkami ciekawie wyszło. Mam nadzieję, że masz więcej tej cementowni :grin:
barmichal76 tak światło się rozproszyło. dość długo naświetlałem, światło wpadało jedynie przez te niewielkie dziury.
Intryguja i wciagaja,...
czesc,
417 bardzo interesujace, naprawdę mnie zatrzymało. Brawo.
417 - się dołączam - świetne :)