[/IMG]
Wersja do druku
Ja zas by podtrzymac na duchu kontynuuje Mateblewo na ziomowo wszak swieta:)
pozdrowionka
Temat się znacząco ożywił :)
Piekna mamy wiosne!
pozdrowionka
Wiosna całkiem całkiem. Fajne wrzuty, Panowie!
Pierwsze kwiatki na łące
Warta, kry brak, idzie lato ;-)
Technikalia:
T-Max 100, Pinhole. Wywołane Rodinal 1+100, 1h.
U mnie tez nie ma! wiosna jak nic!:)
pozdrowionka
Kolejna wrzuta, druga fota cross.
Załącznik 84940Załącznik 84939
Zero, Pan F+ 50, Rodinal 1+100.
Niedługo powrót do normalności. Łajka wraca z serwisu ;-)
Gra muzyka ...
Kodak Ektar 100
Wiesz co Wuzet? Człowiek ma takie wrażenie, że Ty cały czas nic nie robisz w wolnych chwilach tylko biegasz z aparatem :). Roztajesz się kiedyś z aparatem na dłużej niż golenie? ;)
rzadko się gole :-P
Taki aparat co to strzyże, goli i .... ;-)
Kodak Gold 400
Bardzo fajne ujęcie i jedynie czego szkoda to obciętych drzwi z prawej na górze i może więcej dołu by się przydało :). Drogi Papapapaparazi proszę wrzucaj częściej zdjęcia samochodów bo już ileś razy wrzuciłeś i były bardzo fajne (Porszawka jak na razie najbardziej miodziasta). Z dwa, może trzy zdjęcia miały drobne mankamenty dla mnie w kadrze ale generalnie robisz tak fajnie ujęcia samochodów, że można to pominąć a fajnych samochodów tutaj na forum jak na lekarstwo :)
Na wystawie samochodów, troche ciasnawo i ludzi dużo, wiec cieżko o fajne kadry.
Tri-x na 1600 w HC-110
BMW fajne.Świeci się jak psu jajca (co Ty nabłyszczasz te swoje foty czy ja ekran czyszczę przed ich oglądaniem) i woła kup mnie, kup mnie :). Zważając, że musiałeś się przepychać a ja sporo muszę naoglądać się zdjęć z samochodami to proporcje przód do boku są bardzo fajne (odwrotne proporcje też dobrze się zawsze trzymają) ale fotka lekko niżej co najmniej na wysokości dachu i do wysokości reflektorów. Z poziomu ziemi tez można robić i też często fajnie wychodzą lecz musi być dobry model. Z takiej wysokości też się pokazuje ale z trochę dalszej odległości i wtedy przeważnie samochody są pokazane pod skosem jakby sobie spadały na któryś z boków. Jakbyś trzasnął go z niższej wysokości i koła były dodatkowo skręcone prawo to nie byłoby się do czego przyczepić. Ale zdjęcie bardzo przyjemne i fajne do czego zdążyłeś już przyzwyczaić :)
PLZZZZZZ wrzucaj dalej samochody. Lubię Twoje zdjęcia z samochodami są bardzo fajne. Fajnie je pokazujesz tak katalogowo, przejrzyście i od razu trafiają do człowieka :). Nie możesz trochę poparciować samochodów? ;)
auta grejt, przylaczam sie!
u mnie po bozemu...
pozdrowionka
Fajnie że sie podoba, ale nie przesadzajcie chłopaki z tymi pochwałami ;-)
Dam motór
Ładne, ładne, motorek też :)
Wuzet kolejny fajne zdjęcie z fajnym samochodem :)
Tak jak wrzuciłeś zdjęcia z plaży z zawodów to przypomniało mi się jedno moje z LOMO L-CA gdzie LOMO wcale nie musi winietować ani udziwniać w inny sposób zdjęć :)
https://forum.olympusclub.pl/attachm...2&d=1365121639
CzaRmaX fajne kolory ... i mam w sumie dylemat, bo na weekend planuje wypad do Philadelphii i nie wiem czy jeszcze robic b/w czy juz wrócić do kolorów :???:
Też mi te kolory z odbiciem w wodzie się podają, kadr mnie ale ciasno tam wtedy było między tymi kutrami.
Wuzet ja Cię proszę KOLOR, KOLOR, KOLOR no bo wiesz u nas zimno, biało, buro czyli do d.............. :)
Skończy sie pewnie tak, że obładuję sie jak juczny koń i wezmę średniaka z b/w i mały obrazek ze slajdem ;-)
---------- Post dodany o 20:39 ---------- Poprzedni post był o 20:37 ----------
Ektar 100
Ale fajna fota :). No wiesz człowiek musi mieć dobre samopoczucie a że garb przy okazji to coś za coś :)
Czarus,
ale fajna lufa:)
wuzetu,
jak zwykle nadajesz bita:)
pozdrowionka
półtora rowera dam ;-)
Tmax 400, @ 200, HC-110
Gdy dziś wracam do dawnych dni, tych słonecznych pachnących jak bzy...
Zanim dzisiaj pociemniuje i poskanuje, coś z szuflady.
Ektar 100
rowerofil?:)
pozdrowionka
A żebyś wiedział :-P
Brooklyn rowerami stoi !! :-)
Tym to jakiś zwichrowany gościu jeździ :)
a tym ?
Rowerów to dużo, a dwa razy wiecej ... pedałow ;-)