Odp: FrustArt - otwarty wątek eksperymentalny
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Mam na myśli nieopowiadanie artysty o treści swego dzieła. Niechże samo przemówi.
Ależ przemawia, przemawia.... w galerii, w wątku. Ba w galerii czasem krzyczy wręcz: "Weź mnie wywal po groma mnie tu wieszasz!!!!!"
Bo ono, zdjęcie owe ma świadomość że jest bee a Autor nie, bo nie, bo tak i już.
---------- Post dodany o 10:54 ---------- Poprzedni post był o 10:54 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Zgadzam się z Bufetową, może po prostu zostawmy to do decyzji wstawiającego ?
Jak komuś nie będzie odpowiadało wypowiadanie się pod nieopisanym przez autora zdjęciu, to się nie wypowie i tyle. Będzie więcej takich zdjeć bez oddzewu, to i opisy autorów się pojawią.
Nic na siłę ;)
Wywrotowcy. :-P
Jest takie powiedzenie - jeśli oglądający nie widzą tego, co chciałeś/aś pokazać, to znaczy, że (zdjęcie) Ci się nie udało. Zanim wciśniemy migawkę dobrze jest się zastanowić, co i jak chcemy pokazać.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Jest takie powiedzenie - jeśli oglądający nie widzą tego, co chciałeś/aś pokazać, to znaczy, że (zdjęcie) Ci się nie udało. Zanim wciśniemy migawkę dobrze jest się zastanowić, co i jak chcemy pokazać.
Prawda.
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Uparciuch :-P, ;)
I to jeszcze jaki! :-D
Pamiętacie po co ten wątek i co było zaczynem?
Cytat:
Zamieszczone przez
TOKIN
FrustArt - otwarty wątek eksperymentalny - suplement do wątku o tym dla czego fotografujemy:wink:
- oprócz zdjęcia autor pisze kilka słów o swoim dziele - dlaczego mu/jej się ta praca podoba, co ma pokazać, co opowiedzieć, (ewentualnie dlaczego chce ją pokazać innym.)
:-P:twisted:
Saboor, niech się autor wątku wypowie. W końcu to jego wątek i On tu rządzi. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
Saboor, niech się autor wątku wypowie. W końcu to jego wątek i On tu rządzi. ;)
Ile razy ma mówić? Jest pierwszy post, są założenia wątku, Wiejską chcesz z tego robić? Po dziesięć razy debatować
nad jednym przepraszam: ustępem poprawki do ustawy? Po grzybka?:mrgreen:
Masz rację, nie dzielmy włosa na cztery.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krystyna1975
Nieprawda.
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Nieprawda.
Prawda.
Nie wiem o co kaman, ale PRAWDA.
pozdro