Na prawdę niezmiernie mnie to cieszy, że moje wariacje się podobają :)
Jakieś dwie zimówki wrzucę nocną i dzienną :)
129. Tunel na tamtą stronę :-P
Załącznik 76254
130. My też mamy nędzne resztki przemysłu i kominów a co :-P
Załącznik 76255
Wersja do druku
Na prawdę niezmiernie mnie to cieszy, że moje wariacje się podobają :)
Jakieś dwie zimówki wrzucę nocną i dzienną :)
129. Tunel na tamtą stronę :-P
Załącznik 76254
130. My też mamy nędzne resztki przemysłu i kominów a co :-P
Załącznik 76255
Skoro lubisz PSucie, to czemu nie pójść dalej. Skoro jest okres "choinkowy", to czemu nie pójść w tym kierunku?
Załącznik 76257
A skoro BUŁ-ę pokazałeś jako kosmiczny okręt , to może tak? :wink:
Załącznik 76256
Tam daleko jest kosmos....:-)
Dobre!
pozdrowionka
Hehe, zawsze mi się podoba ile jeden obraz potrafi skojarzeń przywołać w zależności kto na niego akurat patrzy. Mnie jakoś tak od razu skojarzył się z "kochanie weź pilota i przewiń szybko do przodu" ;). Co do dwójki to bardzo, bardzo fajnie na prawdę super fajnie Ci to wyszło i nie chcę Ci nic mówić ale to jest jedna z fajniejszych rzeczy jaką widziałem w Twoim wykonaniu tutaj :). Też mnie korciło aby wstawić tam jakiś podkład kosmiczny ale powiedziałem sobie, że wszystko co tutaj będę wstawiał będzie pochodziło wyłącznie z moich zdjęć (no chyba, że NASA by mi coś udostępniła jak wojetek1234 swój budynek do wariacji) :)
To jeszcze jeden kadr tego budynku taki trochę na ciemną stronę mocy :)
131.
Załącznik 76352
131A wersja obcięta :)
Załącznik 76353
A co Ty na obrócenie go?
Załącznik 76385
I wcale nie ze względu na "choinkę" :)
PS
Dzięki za pochwałę :oops:
No co ja w pionie to Helmut mi poprzewraca hihi :) Ale chyba sam przyznasz, że pierwsza wersja choinki jest fajniejsza ale to pewnie przez to, że góra tego zdjęcia powoli zanika i uwidacznia przez to trójkąty:). Zawsze pierwsza myśl najlepsza i tak sobie myślę, że gdy będzie cieplej i przy okazji pojadę drugi raz sfocić ten budynek to może mi na przekór wszystko wyjść gorzej :). Może się okazać, że własnie przez to, że wyszedł trochę niesymetrycznie uwidocznił coś fajnego a pełnej symetri będzie klapa ale przy okazji to sprawdzę :)
No to teraz coś dla tych co mi zarzucają, że nic normalnego nie wrzucam. Zdjęcia tak jak je matryca w JPEG stworzyła no tylko TROSZECZKU skadrowałem i wyprostowałem :)
132. Poszukując TROPU na normalne zdjęcia poszedłem na balkon zajarać i TROP sam się znalazł co prawda nie Czarnych Stóp ale zawsze jakiś :D
Załącznik 76403
133. Za chwilę ujrzałem jakże urokliwy i typowy widoczek na naszych osiedlach czyli BLOK. Blok jaki jest widzi każdy w POP-ART w zmiekczonej ostrości :D
Załącznik 76404
134. Odwróciłem głowę i rzekłem sobie "JA NIE MOGĘ JAKI WIDOK" - zachód słońca między wieżowcami to prawie jak między górskimi szczytami :D
Załącznik 76405
135. Tak już podjarany manią normalnego focenia poszedłem za radą Mirka54 i wszystko zacząłem traktować jak modele i żonę przy kopie złapałem a jej protesty na nic się nie zdały i czarno-białym ją złapałem :)
Załącznik 76402
Chciałem jeszcze córkę sfocić nie bacząc na to, że śpi ale wałkiem żona mnie zdzieliła i normalność powróciła :D
Jeżeli coś innego dostrzegłeś to powiedz mi to magiczne jedno słowo to może też zaskoczę i to zobaczę :)
I jeszcze jedna rzecz mnie interesuje czy ten budynek w takiej czarnej tonacji się podoba bo ja osobiście mam mieszane uczucia raz na tak a znowu drugi raz na nie :)