Witam !!
Takiego rogacza ustrzeliłem zupełnie przypadkiem wracając z pieszej wycieczce po polach.Stał sobie spokojnie i nie widział mnie aż do naciśnięcia migawki, niestety wiatr wiał w jego kierunku i po wykonaniu zdjęcia czmychnął w zarośla.
:)
Wersja do druku
Witam !!
Takiego rogacza ustrzeliłem zupełnie przypadkiem wracając z pieszej wycieczce po polach.Stał sobie spokojnie i nie widział mnie aż do naciśnięcia migawki, niestety wiatr wiał w jego kierunku i po wykonaniu zdjęcia czmychnął w zarośla.
:)
Ładne zdjęcie, ciekawy kozioł. Ma asymetryczne parostki (rogi), podobno to efekt ubiegłorocznej ostrej i długiej zimy.
Witam, raz jeszcze. Trafiła mi się dzisiaj czapla biała.
Wczoraj wybrałem się posłuchać "Rykowiska" i przy okazji uwiecznić jelenia
Udało się połowicznie, ponieważ ISO 3200 i użycie monopodu popsuło foty, jednak z wypadu się cieszę i jako środowiskowe do Foto Łowów wstawiam ;) - Darz Bór, Racz Kniejo!
a
By kowal73
b
By kowal73
c
By kowal73
d
By kowal73
e
By kowal73
Co to za tele ?
Jak na ISO3200 to spoko, tylko z WB coś nie tak, a konkretnie to sarenki na fioletowo świecą (przynajmniej u mnie na monitorze).
Faktycznie mogłem zmienić WB
wcześniej nie zwróciłem uwagi - dzieki
W sobotę o świcie wyruszyłem na łosie, ale spotkałem żurawie, ich bardzo charakterystyczny klangot świetnie się słucha o wschodzie słońca.