Widziałem, widziałem.:):grin:
A jeśli chodzi o ostatnie to Wiejo ma racje, tło psuje cały odbiór. Ale modelka i tak mi się podoba.:grin:
Wersja do druku
Dzięki za komentarze i rady będę się starał na przyszłość z tym tłem :)
Mam jeszcze coś z ostatniej serii pod waszą gilotynkę :)
Kolor oczu-podoba mi się.
heh ani to ani to :) Szop :)
Hm... oczy... to ja będę pierwsza, która się wyłamie i powiem, że mnie nie przekonały ;)
I jakość tego zdjęcia nie powala na kolana. Zdjęcie jest nieostre (sprawia takie wrażenie przynajmniej), miałeś włączoną stabilizację? (1/80 przy 142mm)
Też nie do końca pasuje mi to nasycenie, kolor tego swetra chyba jest bardziej malinowy (taki jak na q70) w rzeczywistości niż taki czerwony?
Nie pasuje mi też układ dłoni przy twarzy, z tymi włosami w ręku... nie wiem, przypominają brodę, a i też (o czym pisała Wanilia przy poprzednim zdjęciu) wpływają na kształt twarzy.
Trochę mam wrażenie, że złe technicznie zdjęcie starałeś się ratować programem... Ale oczywiście mogę nie mieć racji :)
No co tu dużo mówić, moim zdaniem miewałeś lepsze wrzutki ;)
Widziałem że jesteś w wątku to zaraz dostanę kawę na ławę:) heh krytyka niekiedy lepiej smakuje jak pochwała, kurczę żeby zrobić poprawne dobre zdjęcie trzeba się napocić :) Dzięki wam za plusy i minusy :)
Wrzucę jeszcze jedno zdjęcie z pytaniem czy waszym zdaniem da się coś z tym zrobić :) ??
Skoro Agulka mogla to ja tez.
Mine zmienilem troche na inna i swiatlo dodalem.
Moze jak glodno i ciekawie patrzy,a nie z ignoracja to jej lepiej do twarzy:grin: