Oczywiście, że tak.:grin:
Wersja do druku
Oczywiście, że tak.:grin:
I tam, dzika.
ADHD ma :-P Jak moje.
"...Dodatkowo zaproponuję ci zadanie tematyczne - abyś sfotografowała i podała nam na tacy "detal praski" - to, czego sezonowy turysta nie jest w stanie dostrzec, obcykując tylko most Karola i Hradczany.
Może powstanie z tego jakiś fajny ciąg zdjęciowy, fotoreportaż, a potem album? Kto wie?"
No to zaczynamy! Na przystawkę proponuję Praha 1:
80 - Buddha-Bar1
81- Buddha-Bar2
82- Buddha-Bar3
83- chłodnia?
84- Josefov
85- życie za murami
Szumi i nie wiem dlaczego :(
Szarawo/ciemno na wszystkich powyższych zdjęciach :(
Grizz ma rację, faktycznie jakieś taki szare. Ze wszystkich najbardziej podoba mi się 80 ale kadr MSZ za ciasny. Jak byś z lewej zostawiła ciut więciej przestrzeni to zdjęcie prezentowało by się lepiej. Tak sobie tylko gdybam :wink:
@ Grizz - zima Przyjacielu, zima wokoło- szaro, zimno, bezbarwnie...bardziej mnie te szumy martwią.
Ale dziwne, bo na moim laptopie wyglądają ok - sprawdzę jeszcze na służbowym, może coś z moim monitorem nie ok.
@ Lolita- masz rację, niestety technicznie niewykonalne, z prawej był znak drogowy który zaczynał się tuż przy lampie, dlatego obcięłam...:)
Dzięki za wpisy :)
83. oj nie wiem czy ta chlodnia zainteresowalaby w ogole jakiegos turyste...:-)
oj waruga czepiasz się :) sama nie wiem co to było, klub jakiś chyba...ale wyglądało jak drzwi do chłodni :))) Ach ta Praga! :P zresztą zgodnie ze wskazówkami Sawa - miało być nie dla turystów :)
No wiesz jak napisalas, ze chlodnia, to uwierzylem..:-)
Wrzucaj nastepne... moga byc nawet dla nie turystow..!