Zdjęcie z lotu ptaka- zwłaszcza pierwsze :) Tylko raz widziałam ziemię z podobnej perspektywy- podczas lotu spadochronem. Nie wpadłam na pomysł zabrania aparatu :???:
Fajna sprawa z tym lataniem :grin:
Wersja do druku
Zdjęcie z lotu ptaka- zwłaszcza pierwsze :) Tylko raz widziałam ziemię z podobnej perspektywy- podczas lotu spadochronem. Nie wpadłam na pomysł zabrania aparatu :???:
Fajna sprawa z tym lataniem :grin:
Wanilia skok ze spadochronem tysz piknie tylko ciężko myśleć o fotach lecąc ponad 200km /h prosto w dół. z jakimś gościem przyczepionym do pleców lub bez gościa z samym plecakiem.:)
Kolejne koncertowe archiwum. Acid Drinkers na Generacji w Koszalinie.
w kolejności biały, czerwony, niebieski zupełnie nie wiem czemu mi się tak skojarzyło.
Koncertowe super są. Najbardziej spodobało mi się "czerwone"....mnóstwo ekspresji...pozdrawiam : )
Helenae cieszę się :)
A teraz wielka prośba z mojej strony.
Co sądzicie o tym portreciku , dodam że jest mi dość trudno fotografować ludzi.
nie wiem z czego to wynika może kiedyś się dowiem.
Osoba na zdjęciu to moja dobra znajoma, malarka, Beata.:)
Pozdrawiam wszystkich odwiedzających.
Ja się nie wypowiem niestety, to nie moja domena. :( Chociaż osobiście trochę mi ten kołnierz przeszkadza.
Ja powiem że mi się zdjęcie podoba, nieśmiało dodam tylko, że ww kołnierz oraz te włosy w oku mi nie leżą.
I F...k The Violence ( I'm Sure I'm Right )!" AD lubię bardzo więc i "skwaszone" i powykrzywiane miny do mnie przemawiają. Niestety zdjęcia nie zawsze są ostre. Co do okna - pozwoliłem sobie je przerobić po swojemu bo sądzę że przeróbka na B&W lub sepię, dodanie winiety i zmiękczenie są tu na miejscu. Fotografia to nie tylko kolor.
wujek.samo.h Ciekawa ta Twoja wersja okna. Sam się zastanawiałem nad wersją B&W.
czasem mam obawy przez stosowaniem filtrów na fote.
Ale Twoja przeróbka nadała zdjęciu tajemniczości i starości.
AD o ile dobrze pamiętam robione E1 ze szkłem tylko z nazwy 14-45 znaczy duża zatyczka do body, i jedne z pierwszych moich fot tego typu.
Pozdrawiam i dzięki za opinie i wizytę.
kolejna fota w radosnej twórczości:)
ostrokrzew w pierwszej odsłonie.