Wszystkie te przeróbki są.. do kitu :) Może dlatego, że światło podczas robienia foty już było kiepskie i płaskie?
Teraz żadne cuda już nie pomogą. Chyba, że zaawansowany retusz dobrego grafika.
Fota do kosza a nie do szukania prawidłowego koloru.
Wersja do druku
Wszystkie te przeróbki są.. do kitu :) Może dlatego, że światło podczas robienia foty już było kiepskie i płaskie?
Teraz żadne cuda już nie pomogą. Chyba, że zaawansowany retusz dobrego grafika.
Fota do kosza a nie do szukania prawidłowego koloru.
Spoko, aikidudi jak chce może robić tylko takie zdjęcia i się nimi zachwycać.
Nie moja sprawa. Wyraziłem zupełnie subiektywną ocenę.
ale zamiast ślęczeć kolejną godzinę nad kiepską fotą mógłby pójść i zrobić w tym czasie lepsze.
Tymczasem utwierdzacie go w przekonaniu, że to jest fajna fotka, tylko kuleje u autora obróbka, co nie jest prawdą.
Nikt nie utwierdza go,że zdjęcie jest świetne,bynajmniej nigdzie tego nie napisałem,co napisałem ? "Kompozycyjnie jest ok ale aby rzucić na kolana,jeszcze trochę brakuje."
Uważam,że odpowiednim wywołaniem,można to zdjęcie uratowac od kosza.;)Zdecydowanie.Tym bardziej,że nie rzadko tu się zdarzają peany nad 10 razy gorszymi fotkami w tej kategorii i jakoś takiej propozycji nie usłyszałem. :)
Pozdrawiam.
Diabolik , nie bądź taki obcesowy, każda dyskusja i próby są lepsze niż obojętność. Przynajmniej kolega dowie się na co ewentualnie można wpłynąć na zdjeciu. A że fotka nie jest konkursowa nikt tego nie kwestionował. Lepiej polecić koledze lekturę czy wskazać drogę.
Idź robić zdjecia - to za mało.:)
p.s. wasze kombinacje chłopcy nieciekawe- ale nie próbowałam sama więc nie wiem czy wymyśliłabym coś lepszego. Chwała wam za to że próbowaliście :grin:
A mógłbyś, bo moja wiedza jest marna a twoja zdecydowanie większa.
Jak to w życiu ...ubogiemu do kapelusza wrzuca zwykle biedny bogaty nie lubi sie dzielić....