Nie byłoby ładniej, Rozbryzg wody wygląda dużo lepiej przy tym krótszym czasie :lol:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
11 . 40
130
Załącznik 221102
Palenie z mojej perspektywy :mrgreen:
131
Załącznik 221103
...
Wersja do druku
Nie byłoby ładniej, Rozbryzg wody wygląda dużo lepiej przy tym krótszym czasie :lol:
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
11 . 40
130
Załącznik 221102
Palenie z mojej perspektywy :mrgreen:
131
Załącznik 221103
...
Wyraźnie widać że szlagierem tygodnia jest Nuda kolegi @Helmth :). Temat nie do przebicia i ominięcia przez "starych" Polaków .... i nie tylko :mrgreen:.
Ja się nie nudzę. Szkoda czasu na pierdoły :lol:. Czekałem tej zimy na zimę, śnieg znaczy się.... i nie doczekałem się. Mały kurdupel, jak to napisał Bodziu, pokrzyżował mi plan wiosennego wyjazdu na północ. Nici więc ze śniegu i innych
przedstawień na niebie :). Pozostało posprzątać w szufladach, i zamknąć śnieżne tematy do następnego sezonu. :)
Na otarcie łez, aby sobie pomarzyć i żeby nie było że nie było u mnie biało, Wyszperałem takie cóś .... Foty nad wyraz zachowawcze i bezpieczne, bo d.... nikomu nie urwie i nie zostanę sprawcą czyjejś tragedii.
Bielszy odcień bieli.... ....tak tak, ten hicior też pamiętam ....:mrgreen:
132
Załącznik 221124
133
Załącznik 221125
...
Obejrzałem. Przyjemnie złożone, ale niestety Youtube zmasakrował jakość - niby pokazuje w jakości HD, a piksele jak na starych filmach kręconych w rozdzielczości dawnej telewizji.
.
134
Załącznik 221172
...
@paparapa - takie indywiduum w kadrze to się ładnie kiedyś nazywało sztafaż w landszafcie :wink::grin:
To właśnie jest bardzo indywidualna sprawa. Jednemu podoba się tak, a innemu inaczej :). Raczej nie ma jednego właściwego spojrzenia na daną rzecz :)
Myślę że to nadal się tak nazywa :). Nazwałem go indywiduum, bo nie planowałem go w kadrze. Właściwie był upierdliwym intruzem :), który biegał przed rozstawionym statywem z aparatem w tą i nazad ....
Sztafażem to on by został gdybym go "zatrudnił" do tej foty :mrgreen:.
135
Załącznik 221220
...
Nie mogłeś go zepchnąć z górki ? :mrgreen:
Nie, nie mogłeś, sam kiedyś prawie godzinę czekałem w Bieszczadach na zdjęcie jednego kamienia, na którym para się "mlamlała". Jakbym zepchnął to by spadli tak z 5 metrów - może nic by im nie było :roll: