Sledze tez brytyjskie forum Olympusa na FB. Tam tych obiektywow naprawde sporo.
Wersja do druku
Sledze tez brytyjskie forum Olympusa na FB. Tam tych obiektywow naprawde sporo.
Nie sledze, bo mnie i tak nie stac, ale tam sampli sporo. Mozesz dolaczyc Olympus OD-D Owners Group UK sie grupa nazywa.
Zaraz tam nie stać...tyle osób tu pisze że kocha markę za niesamowite promocje - może dadzą kupon 90% zniżki na to szkło :-)
Dzięki za info o grupie.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Którego wszystkim serdecznie życzę, dystans do sprzętu trzeba mieć, nawet ulubionego... inaczej kończy się to jak z Apple :-)
Wiesz, kupilem na promocjach wiekszosc moich Olkowych zabawek, ostatnio em1II w cenie uzywanego em10, wiec jest nadzieja :D ale niestety na topowe szkla promek nie ma. A na serio na moje potrzeby bylby za duzy i za profesjonalny. Nawet jakby kosztowal 1/6 tego co kosztuje, to bym nie kupil.
Wiesz co, zastanawiam się nad tym obiektywem, z tym że on ma mały sens dla mnie w tej cenie i w tym rozmiarze. Nie mam nic przeciwko wysokim cenom jeżeli jest jakiś benefit z wydanej kasy, a tu takiego nie widzę.
Lepiej iść w FF. Sony FE 200-600 kosztuje około 1/3 tej kwoty a waga i rozmiar bardzo podobne.To już wolałbym kupić Sony i podpiąć pod A7RIII, i mam dużo lepszy zestaw o takim samym rozmiarze (ba, M1X jest większy od Sony) za ułamek kwoty.