Ale fajny pomysł z tym autobusem :)
Wersja do druku
Ale fajny pomysł z tym autobusem :)
Autobus jest super!!!
A ja czekam na kolejne polowanie na pociągi. Tylko żeby nie było tak jak ostatnio prawie dwie godziny w temperaturze -15 stopni:grin:
Dzięki chłopaki za ciepłe słowa. Gdyby nie skutki choroby, to miałbym więcej podobnych ujęć. Kiedyś zrobiłem taką fotkę, też autobsu który wjeżdżał na Pl. Wolności. W tle był Kościszko. Świetnie to wyszło, ale trochę było ruszone. Tak jest ogromny potencjał na takie zdjęcia, ale ja na razie niestety nie mogę.
A co do pociągów, muszę zmienić miejsce, bo okolice dworca na Widzewie są tak rozkopane, że wieczorem nie ma za bardzo gdzie statywu postawić.
Ale jak zdrowie się poprawi to coś wymyślę.:grin:
A tu macie coś w prezencie- wspomnienie z fajnego niedzielnego wieczoru w Szczecinie, wieńczącego Finał regat wielkich żaglowców.
1.Mam kilka podobnych, ale na razie nad nimi pracuję.:grin:
Pozdrowerki dla wiernych fanów:grin:
Bardzo fajne zdjęcie, woda wygląda jak wypolerowany parkiet albo tafla lodu.
A powiedzcie mi skąd biorą się takie małe delikatne plamki na zdjęciu??? Bo u mnie czasem też się pojawiają i nie wiem czy to niedoczyszczony obiektyw czy może coś w środku.
Paproki latają w powietrzu.
Ale czasem trzeba matrycę oczyścić funkcją w aparacie.:grin:
Cienko u mnie ostatnio ze zdjęciami, relacja z ostatniej wycieczki i galeria sporo spóźnione.
Zanim coś stałym bywalcom moich rowerowych historyjek pokażę, mam zaproszenie do Łodzi na naprawdę niepowtarzalną imprezę.
Wiem, wiem ile razy do tej Łodzi można..................
Ale na takie światła warto, możecie mi wieżyć.
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,14623024,Festiwal_Swiatla__Zobacz__co_sie_ wydarzy__WIZUALIZACJE_.html#LokLodzTxt
Pozdrowerki:grin:
Super impreza naprawdę polecam.
Będę czekał na relacje z tego wydarzenia:-P pewnie jakby pogrzebał trochę w tym wątku znalazłbym zdjęcia z poprzedniej edycji.
Cicho się ostatnio zrobiło na moim wątku. Ale ja nie próźnuję.Zanim przedstawię stałym bywalcom krótką ale ciekawą historię tegorocznej wycieczki rowerowej z córką Olą, chciałbym zrobić to co się odemnie pewnym osobom związanym z forum należy.
Od niedawna mogę się cieszyć posiadaniem E-30 i objektywu 12-60. Nie ukrywam że marzyłem o takim zestawie sprzętu od czasu grasowania w przędzalni Grohmana z użyczonym w/w zestawem.
Wszystkim kolegom którzy mają swój udział w tym że mam to co było upragnione i nieosiągalne składam serdeczne podziękowanie.
Nie wymienię nikogo z nicka z oczywistych względów, ale to w niczym nie zmienia mojej dla Was wdzięczności, bo pomogliście spełnić moje najskrytsze marzenie.
WIELKIE DZIĘKI, a ja postaram się zrewanźować ciekawymi fotami.:grin::-P:wink::grin::esystem:
Mam nadzieję że na początek tak się spodoba.:grin:
O wiele lepsze od tego z galerii co dzisiaj wstawiłeś :). Ciesz się Biker chłopie - kto jak kto ale Ty na to zasługujesz :)
no Panie, bardzo fajne, nawet wybuchowe:wink: