A bo mnie Bodzip sprowokował ;)
Daj mi tzw "chwilę" :)
No dobrze, z pewną dozą nieśmiałości... Raczej nowe, ale czy ładne to sami oceńcie.
42.
43.
44.
Tak, wiem, na 44 jest słup i brakuje lewej strony, ale jest w tym obrazku coś co mi się podoba, co ja poradzę.
Dobra, można jechać.
Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Oczy ma śliczne :)
Kurde,Ty o focie gadaj a nie na oczy podrywaj.
Chyba,ze o tym ciemnym ciachu bez warkoczykow na awatarze piszesz-to przepraszam
43 dobrze,ze obkreciles troche na kompie,dodalo to focie atrakcyjnosci.
Bez tych klipsow Jej lepiej
Odp: A bo mnie Bodzip sprowokował ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Tak, wiem, na 44 jest słup i brakuje lewej strony, ale jest w tym obrazku coś co mi się podoba, co ja poradzę.
Dobra, można jechać.
Eee niby jak brakuje.. Nie przesadzajmy. Nie zwsze sie da tak, zeby bylo zgodnie z regulami, ze jak patrzy w lewo to dajmy wiecej miejsca z lewej.
44 takie... jak do katalogu jakiegos :)
Ogolnie podobaja mi sie kolory i same zdjecia sa OK. Headshot 43 sympatyczny.
To jakas sesja na zamowienie czy jakas Twoja wlasna? Modelka pro czy nie? Sory ze tak wypytuje, ale mnie ten fakt zwyczajnie ciekawi :)
T.
dla mnie 44 właśnie najlepsze
świetnie się na to patrzy
i gra mi tam wszystko tak jak powinno grać :)
42 i 43 ale w 42 graffiti mi sztrymsi ;-)
Jak dla mnie 44 ekstra :-)
No to jestem spokojniejszy, serdeczne dzięki, p'sze Państwa. Naprawdę z pewną dozą nieśmiałości podałem te zdjęcia, ale cieszę się, że dobrze się przyjęły.
To tak po kolei teraz...
Mirek, kadrowanie 43 odbywało się podczas robienia, na kompie nic nie przekręcałem. I masz rację, bez kolczyków jest lepiej, może je wypierwiastkuję z tych zdjęć.
Thomasso, modelka jest koleżanką mojej żony, która zauważyła, że brakuje dziewczynie ładnych zdjęć. Zaczęła ją namawiać a ja byłem świeżo rozgrzany po poprzedniej sesji zrobionej dwa dni wcześniej. I tak od pomysłu do realizacji ze trzy dni minęły. Dla tej dziewczyny trochę za szybko, jak sama przyznała, ale mam nadzieję, że będzie zadowolona :)
A przy okazji, przyznam szczerze, że ja lubię takie "katalogowe" zdjęcia, ale nikomu nie mówcie ;)
Te trzy obrazki ucieszyły moje oczy. Jak tak ciasno kadrujesz , to faktycznie brakuje dobrego miejsca na graffiti , wolałbym wąska długą linijkę na brzegu foty , niż duże prostokątna wyklejanki w środku obrazu.
Pozdrawiam AP.