Fajna fotka na 33 robiona??
Wersja do druku
Bardzo rzadko widywany gość na pokazach - Saab S-100B Argus z NATO Days 2012.
Załącznik 142493
Kolejny przedstawiciel tego producenta - Saab JAS 39D Gripen na tej samej imprezie rok później.
Załącznik 142545
Moynet M.360-4 Jupiter - pierwszy prototyp bardzo mało znanej maszyny zbudowanej tylko w dwóch egzemplarzach, którą prezentowano podczas ostatniej edycji salonu Le Bourget.
Załącznik 142862
Saaby ciekawe! Tego Moyneta masz może od ogona tez?
Za to w przypadku koniecznosci awaryjnego opuszczenia kabiny podczas lotu można oberwać tylnym śmigłem:-(
Przepraszam, że tak tutaj, ale mam pytanie do bywalców erszołów ;).
Znalazłem na forum lotnictwo.pl taką mapkę lotniska w Radomiu. Którą lokalizację polecilibyście jako najlepszą do ciekawych zdjęć palników i innych latadeł?
W tym roku jeśli... jeśli pojadę na AS Radom to planuję nie wchodzić na teren lotniska tylko być i robić zdjęcia gdzieś spoza niego.
I drugie pytanie czy z 70-300 jest sens rwać się na focenie na AS?
Jeśli nie chcesz wchodzić to skaryszewska /nr.3 na załączenej mapce/ słońce za plecami,tu masz Radom z 300-setką
http://xon.panic.pl/Jackowlew/thumbnails.php?album=14
Fuuu, fuuuu! Czas odkurzyć.
A 380 Thai, Frankfurt a.Main, Kwiecień 2015.
Załącznik 145258
Dziękuję
Na następne zdążyłeś. Pokaż coś z E-M10.
Załącznik 145271Załącznik 145272
Załącznik 145278
Coś nowego? Będę musiał zapolować :)
Wreszcie wątek został reanimowany świetnymi wrzutkami. :)
Kolejna maszyna z Dalekiego Wschodu B 777:
Załącznik 145303
No to kolejna z Bliskiego :
Załącznik 145309
Chyba cały świat zlatuje sie do tego Frankfurtowa. A powiedzcie mi smolot jakich lini najtrudniej trafić na fotkach, najrzadziej można spotkać.
Kontynuuję dalekowschodnie:
Załącznik 145310
hmm.. no własnie chodziło mi o fotki lotnicze w ogóle. A w szczególności tu w europie
Moja wersja A300 Kuwait Airways:
Załącznik 145311
Czekałem, kiedy go pokażesz :grin:
Myślę, że w każdym rejonie świata obowiązuje ta sama zasada- nie zobaczysz samolotu regionalnego przewoźnika z drugiego końca świata. Nie zobaczysz tez, samolotu dużego przewoźnika z drugiego końca świata, na małym regionalnym lotnisku :)
Pięknie się prezentują wasze blisko i dalekowschodnie latające maszyny :)
Moja wschodnia propozycja :)
Załącznik 145314
Fajna fotka ciekawego B 787. Brawo!
Ja coś z towarowego z ciekawym malowaniem:
Załącznik 145315
Brawo Panowie świetne zdjęcia.
Próbowałem zapolować na A350 QATAR ale mnie zrobił w konia i wylądował na innym pasie :evil:
Upolowałem za to A380 EMIRATES :)
Załącznik 145322