Była retrospekcja, czas wrócić do teraźniejszości.
39.
40.
Wersja do druku
Była retrospekcja, czas wrócić do teraźniejszości.
39.
40.
37 i 38 super , chociaz rozne , w jednym zdecydowany kolor a drugie takie delikatne pastelowe , bardzo milo ogladac Twoje prace ...
39 tez super , fajne spojzenie ...
Ale masz piękną teraźniejszość :grin: 39 bardzo na tak.
patrzę i zastanawiam się czego mi brakuje....może właśnie "ramek" jak to napisał Saboor....tak tego mi brak....te są zbyt studyjne....
Żeby Ci podkadzić, to powiem, że jest to jedyny wątek z modelkami który oglądam :)
Tropic, jakie "ramki" masz na myśli?
Od razu powiem, że zdjęcia zrobione w warunkach plenerowych.
Bodzip, bardzo mi miło! :)
Dzięki Panowie za wjazd i zostawienie kilku słów od siebie.
Ej tam, u mnie kolano jest na wszystkich trzech monitorach, łącznie z badziewiastą, wypalającą matrycą laptopa.
Tez ci poaplauzuje,a co.Podobaja mnie sie ostatnie .Ale.No taki juz jestem,ze mam ale,nie Ale ale ale.Wez w tym gdzie jest Slicznosc w turkusowym odcieniu sukni.Otworz fote w PS wybierz opcje z kolorem selektywnym.Ustaw czerwienie i na bazie tych czerwieni zmniejsz czarny,zmniejszaj do tego momentu az kolor Jej prawej dloni bedzie mniej odparzony czerwienia.Pozniej wez sobie na tapete Jej lewa reke,to ze w trzecim planie wystepuje i nie jest tak juz jak reszta oswietlona to nie znaczy ze jej kolorystyka ma byc juz inna.Niech juz ona bedzie ciemniejsza,ale w tej samej tonacji.
Teraz mozesz na mnie krzyczec.i tak mam glosniki wylaczone.