Czas na coś nowego...
36.
37.
Wersja do druku
Czas na coś nowego...
36.
37.
Fajna 37. tylko te "ramki" z tła trochę rozpraszają. Może rozjaśnić, żeby były a od pierwszego planu nie odciągały.
37. na 3xTAK. Podoba mi się.
Kurcze ładnie te Panie namalowałeś :)
37 bardzo na tak... slicznie.. miekko i kolorowo, b. sympatycznie. Natomista cz-b 36 musze napisac, ze mnie sie bardzo niepodoba, mina dziwna, taka niezachecajaca, i poza ostrym okiemreszta ginie w budyniu jakism.. niefajnie...
T.
W temacie 36 zgodzę się tylko, że GO mogła być większa, tak żeby zrównać ostrość włosów i prawego oka.
Saboor, odnosząc się do tego co o "ramkach" napisałeś - celowo deczko je przyciemniłem, ale rozumiem, że jednemu lepiej tak,
a innemu inaczej.
Wielkie dzięki, Panowie, za wjazd i kilka słów komentarza!
No wlasnie wlasnie. Pewnie byloby lepiej! Tez czasem sie na siebie wkurzam jak zle dobiore GO i mi tylko jedno oko w GO wchodzi a reszta dziwnie rozlazi sie w nieostrosciach..
Na kolorze to jeszcze jakos wyglada, ale w cz-b gdzie jeszcze zdjecie nie jest uplastycznione ladnym swialocieniem, to sie wszystko rozplywa... :)
T.
Pocieszam się, że z tą modelką będę jeszcze pracował, więc na pewno coś takiego jeszcze zrobimy. Wtedy postaram się pamiętać... ;)