Odp: Analog wiecznie żywy - nasze zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
Możesz opisać tę fotę. Nawet otworzyłem ją w osobnej kartince i...nic w niej nie widzę? :)
malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych - na mnie działa, mogę o tym myśleć przez 24 godziny
W sumie jakaś odmiana od kotów, płotów i kwiatów.
Cytat:
Zamieszczone przez
odys
malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych - na mnie działa, mogę o tym myśleć przez 24 godziny
W sumie jakaś odmiana od kotów, płotów i kwiatów.
No tak, jak się żyje w depresji, to nawet hasz nie pomaga :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
No tak, jak się żyje w depresji, to nawet hasz nie pomaga :)
Hmm, mi pomaga ostatnio eter z kolodionem, szczególnie jak coś wyjdzie:)
Troche koloru może poprawi nastrój ;-)
Velvia 100F
Cytat:
Zamieszczone przez
odys
Hmm, mi pomaga ostatnio eter z kolodionem, szczególnie jak coś wyjdzie:)
Polecam nocną jazdę samochodem drogą w lesie i nagłe wyłączenie sobie świateł na sprawdzenie ile tak wytrzymamy - to dopiero pomaga :).
Cytat:
Zamieszczone przez
CzaRmaX
Polecam nocną jazdę samochodem drogą w lesie i nagłe wyłączenie sobie świateł na sprawdzenie ile tak wytrzymamy - to dopiero pomaga :).
To może lepiej rowerem.
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
To może lepiej rowerem.
Bezpieczniej ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
jarek_gd
To może lepiej rowerem.
Rowerem super, miałam tak ostatnio i normalnie się poczułam, jakbym znowu miała 6 lat :D
Właśnie przyszedł do mnie Olek OM-10, jestem na tym forum już kilka lat a to dopiero mój pierwszy Olympus:D
Dziś jade po film na testy, a na razie wrzucam portrecik Chinona i trochę też mój:)
---------- Post dodany o 13:17 ---------- Poprzedni post był o 13:10 ----------
Powiedzcie mi tylko to czego służy to małe pokrętło R obok logo OM10. Wyczytałem że to to przewijania filmu ale też coś o podwójnej ekspozycji. W jakiej pozycji mam je ustawić żeby było dobrze. Pionowej do robienia zdjęć i poziomej przy zwijaniu? Czy odwrotnie?
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
fura
Właśnie przyszedł do mnie Olek OM-10, jestem na tym forum już kilka lat a to dopiero mój pierwszy Olympus:D
Dziś jade po film na testy, a na razie wrzucam portrecik Chinona i trochę też mój:)
---------- Post dodany o 13:17 ---------- Poprzedni post był o 13:10 ----------
Powiedzcie mi tylko to czego służy to małe pokrętło R obok logo OM10. Wyczytałem że to to przewijania filmu ale też coś o podwójnej ekspozycji. W jakiej pozycji mam je ustawić żeby było dobrze. Pionowej do robienia zdjęć i poziomej przy zwijaniu? Czy odwrotnie?
Koniec filmu, Przekręcasz do pionu i możesz przewijać.
Załącznik 96233
Acha i jeszcze link do skanu instrukcji:
http://instrukcja.pl/i/olympus_om_10_en