Więc nie tylko mnie zimno?
Szkockie kamienie fajne, widać, że ćwiczenie na pokrzyżackich zamkach Ci służy...
Wersja do druku
Fajna miejscówka, ciekawie pokazane.
Ale już znikamy z ruin katedry bo ileż można :roll:
W ogóle to fantastycznie się złożyło z tą Szkocją, bo Robert wrzuca przecudne krajobrazy, a ja trochę miastowych.
899. Załącznik 151028
w tle budynki uniwersyteckie
900. Załącznik 151027
Cóż jak pisałem u siebie wszystkie miejsca, nazwijmy to pilnowane, do zwiedzania zamknięte są o 17:00 można wtedy tylko z zewnątrz bądź zza płotu pooglądać. Poza tym mi szkoda czasu na łażenie po miastach kiedy jest do zwiedzania coś innego. Owszem odwiedziliśmy Edynburg, i zatrzymywaliśmy się po droze w jakichś miasteczkach ale żeby je bardzo zwiedzać to nie :) Najczęściej też nawet jak zwiedzamy miasta to mało co fot robię. Katedrę bardzo fajnie pokazałeś, przynajmniej miałem okazję coś wiecej zobaczyć niż fragment przez płot. Ostatnie foto też fajny obiekt. :)
Podoba mi się Twoje "podejście" do robali.
Szkockie klimaty też miodzio - jak mawia mój kumpel.
Pozdrawiam.
Fajna ta Szkocja (zdjęcia też oczywiście), chciałoby się tam być . Za robtorem - też bym tak zostawił, dla mnie (mojego monitora) jest ok!
Zawsze co obce bardziej przyciąga. Podoba mi się to co na zdjęciach. 896 na prawo lekko nie pochyla się?
Świetne. Pięknie pokazujesz te ruiny.