Tak czy inaczej, juz ROZUMIEMY CIE JANECZEK :!: :!: :!:
Jestesmy z Toba i z Czirkami :grin:
Wersja do druku
Tak czy inaczej, juz ROZUMIEMY CIE JANECZEK :!: :!: :!:
Jestesmy z Toba i z Czirkami :grin:
Za Jerry'm_R - Janeczek, kup sobie zwierza. Ja polecam świnkę morską. Wbrew pozorom to zwierzątko bardzo towarzyskie, a przy tym straszna "przylepa". Moja potrafi się na mnie wygodnie ułożyć, a jak się dobrze ułoży to zaraz zasypia. W każdym razie - odstresowuje. Tyle może OT. W ubiegłą sobotę mój "mikrus" przeszedł zimowy "chrzest bojowy". W niewielkim towarzystwie z MFP (Mazowieckich Plenerów Fotograficznych) wybraliśmy się na focenie iluminacji świątecznej na Krakowskim Przedmieściu. Mimo kilkunastostopniowego mrozu tłumy były straszne (i dlatego na zdjęciach jest pełno "duchów"). "Mikrus" spisał się nad podziw dobrze, a obawiałem się, że z powodu mrozu bateria może nie wytrzymać (drugą i tak miałem schowaną pod kurtką, tak na wszelki wypadek). Po nieco ponad godzinie, to fotografowie nie wytrzymali i plener zakończył się przy szklaneczce grzańca.
Ostatnie super, a'la CzaRmaX :wink:
Nie mam czasu czytac wszystkich maili, bo bysmy sie spotkali :grin: na MPF, pytanie czy rozpoznali :twisted:
chciałem te świąteczne ozdoby pooglądać na własne oczy ale syn nie chciał wyjść z samochodu jak ostatnio byłem w centrum Warszawy... Kolorowe to jak diabli!
Fajne fotki pozdrawiam.
No dobra dawno mnie tu nie było to czas to trochę nadrobić więc wrzucam kilka moich dziwadełek - WIĘC DZIWIĆ SIĘ PROSZĘ I PUKAĆ W CZOŁO NA ICH WIDOK hihi :)
Ziootek1971 fajna ta kolorowo świąteczna seryjka :)
Uuuu aaaaa :wink:
Puk puk puk :lol:
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
:beer::what::confused: ze tak powiem dzery...
pozdrowionka