Odp: Eddie - moje zdjecia
Czekaj, wiem że są przeszkadzajki, nawet na forum ktoś taką fotę zapodał. To jako Ty te 11 zdjęć trzasnąłeś ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Czekaj, wiem że są przeszkadzajki, nawet na forum ktoś taką fotę zapodał. To jako Ty te 11 zdjęć trzasnąłeś ?
Wystawiłem lufę bez strachu i fru, inaczej się nie dało :)
Śmieszniej było, gdy musiałem cały aparat przecisnąć przez kratę i z łapami "na zewnątrz" robić klatki. Powrót nie był najprostszy, ryzyko delikatne, miny "sąsiadów" bezcenne :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Śmieszniej było, gdy musiałem cały aparat przecisnąć przez kratę i z łapami "na zewnątrz" robić klatki. Powrót nie był najprostszy, ryzyko delikatne, miny "sąsiadów" bezcenne :)
zwrociliscie uwage, ze w takich miejscach jest duzo fotografujacych , nie ma ulatwien dla nich , chociazby jakies wieksze okienka, zeby zmiescic aparat i dlonie , wylozone dookola guma , czlowiek przez to nie wypadnie a latwiej focic , juz nieraz bedac w wielu miejscach zwrocilem na to uwage , ze brak takowych rozwiazan jest
Cytat:
Zamieszczone przez
Centus
zwrociliscie uwage, ze w takich miejscach jest duzo fotografujacych , nie ma ulatwien dla nich , chociazby jakies wieksze okienka, zeby zmiescic aparat i dlonie , wylozone dookola guma , czlowiek przez to nie wypadnie a latwiej focic , juz nieraz bedac w wielu miejscach zwrocilem na to uwage , ze brak takowych rozwiazan jest
Zrobiliby w jednym miejscu, to by się okazało, że jest nie w tym co trzeba ;)
W starych zamkach to jeszcze przez wyloty armatnie można wystawić i jedno pstryknąć bo mur na metr albo więcej gruby.
W Sandomierzu na Wieży Opatowskiej też przeszkadzajki - osłony, anteny i trudno panoramkę zrobić.
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Podobnie jest we Wrocławiu, tam tez zycia czlowiekowi nie ulatwiaja. Brakuje takich typowych tarasow widokowych jak cos takiego :Załącznik 61300
Cieszcie się, że możecie focić.
Znajomi polecieli do Stanów i w Górach Skalistych jest piękny, nowoczesny taras w kształcie podkowy nad przepaścią.
By do niego dojść trzba Indianom zapłacić za wtęp do Parku Narodowego 30$ następnie za wstęp na taras dugie tyle i wtedy okazuje się, że na tarasie jest całkowity zakaz fotografowania!
Cytat:
Zamieszczone przez
Dziadek
Znajomi polecieli do Stanów i w Górach Skalistych jest piękny, nowoczesny taras w kształcie podkowy nad przepaścią.
By do niego dojść trzba Indianom zapłacić za wtęp do Parku Narodowego 30$ następnie za wstęp na taras dugie tyle i wtedy okazuje się, że na tarasie jest całkowity zakaz fotografowania!
No jaja sobie robisz chyba?!? A kto mi góry, czy przepasc zabroni z tarasu fotografowac? To juz jakies przegiecie. :roll:
T.
Cytat:
Zamieszczone przez
Dziadek
wiesz ... idac po szklanych plytach i patrzac w dol nie wiem czy stabilizacja w E-3 dala by rade , ale pomysl na taras indianery mialy niesamowity
Cytat:
Zamieszczone przez
Tomasz.G
Podobnie jest we Wrocławiu, tam tez zycia czlowiekowi nie ulatwiaja. Brakuje takich typowych tarasow widokowych jak cos takiego :
Załącznik 61300
Chyba bym tam zamieszkał :D