Bardzo spodobało mi sie ujecie podróżnych w wagonie gdzie po poprawce moge powiedzieć kosmetycznej jest lepiej. Plątanina szyn i trakcji także bardzo fajne.
Wersja do druku
Bardzo spodobało mi sie ujecie podróżnych w wagonie gdzie po poprawce moge powiedzieć kosmetycznej jest lepiej. Plątanina szyn i trakcji także bardzo fajne.
Fajne torowisko, pociag na rozdrozu..
Nie widze przejscia dla pieszych ;)
Ciekawe kto tym wszyskim steruje.
Taki widok z peronu, czy wlazles tam gdzie nie wolno? :)
Helmuth postanowił poczuć się jak lokomotywa ;)
I jeszcze jedno z dworca.
Można za 1€ pobawić się "prawdziwą" kolejką na makiecie :wink:
Akurat nikt się nie bawił, pociągi stały ale pan i tak wpatrywał się w makietę, jakby kolejka elektryczna była jego niespełnionym marzeniem z dzieciństwa :grin:
Podoba się: 595, 596a i 599.:grin:
Czy coś przegapiłem po nr 599 jest 601. Musisz dorzucić brakujące.:grin::grin:
Pomyliłem numerację, 600 już było. :-P
Oceniając to zdjęcie w galerii
Tommy_G napisał:
Jeśli chodzi o twarz, zależało mi na napisie TGV. Dlatego nie mogłem ciąć przed oknem. Ponieważ miałem zapięty 40-150 a nie mogłem się cofnąć, nie zmieściło mi się w kadrze całe okno i pani. Może trzeba było ciąć przez okno przed twarzą? :roll:Cytat:
szkoda uciętej twarzy pana po lewej. Nie rozumiem też dlaczego taka duża przysłona, czas 1/13 i przez to Pani lekko poruszona
Jeśli chodzi o parametry to zwróć uwagę na ISO (1600!). Przesłona F8 dlatego bo chciałem mieć dużą GO (może przesadziłem :roll:) a czas 1/13sek bo tam było naprawdę ciemno :)
Nie wiem natomiast, na ile pani rzeczywiście jest poruszona a na ile to efekt dość mocnego odszumiania.
Gablotę z kolejką na pewno bym nie pominął i pieniążek wrzucił.
Fajne to kolejkowe hobby,trzeba mieć jakiegoś bzika :wink: