Szkoda, ze cała brama nie zmieściła się(w pionie) w kadrze.
392 fajnie wyszło:)
Wersja do druku
389 390 i 391 bardzo fajne ale 390 prowadzi jak dla mnie. pozdr
Piekie wyszlo a dla mnie 389.
Dla mnie 389 :grin:
Dla mnie czwarte czyli 392 najlepsze :)
Kolejna wrzuta z pleneru w Świerklańcu
Zdjęcia
394, 395, 396, 397,
398.
Dzięki wszystkim za miłe komentarze. Pozdrawiam.
394,395 - obydwie wersje mi się podobają :) , chyba prostowałeś te foty, wersja kolor troszkę bardziej jest "wyciągnięta" w górę, lepiej ta budowla wygląda na niej :) .
Oczywiście kolor. Zawsze mówię: nie zabierać przyrodzie tego co najpiękniejsze :)
...
Kościółek Ci leci mocno w prawo
395 ładny pejzażyk z kościółkiem, na 396-398 fajne światło, przyjemnie się ogląda. Z tych wcześniejszych to chętnie zobaczyłbym prostowane te dwa ostatnie zdjęcia.
Dzięki za komentarze.
Parkowe,taki jesienny klimat...Brawo.
Fajne jesienne foty.
399,
400, taki tytuł przychodzi mi do głowy: a ja mam fotografa i jego zdjęcia w d...
Parkowe z laserami bardzo mi sie podobają.
Łabędź też super. Bardzo ładny detal :-)
Portret fajny, dał się blisko podejść :)
Kilka zdjęć z porannego pleneru w Świerklańcu. Pogoda nie dopisała ale tak niekiedy bywa.
399, 400, 401, 402.
Dobrze kombinujesz. Wrzuta fajoska.
Mnie się podoba 399 :)
403. Wykonane nieopodal mojego osiedla podczas spaceru z dziećmi.
ładne, troszkę przeostrzone jak dla mnie
403 - wygląda na sporo przeostrzone, jak dla mnie :)
Chyba za mocno podostrzyłem po zmniejszeniu.
Tak wygląda bez wyostrzenia.
Ja bym to tak delikatnie pojechał... :) , ten nie ostrzony mi się podoba , ale tak eksperymentalnie:
Załącznik 135104
nieprzeostrzony dużo przyjemniejszy dla oczu, taki mi się podoba
robtor, Twoja wersja też dobra
Dla mnie najlepsza wersja robtora, z poprzedniej wrzutki 399.
Dzięki za komentarze i sugestie do obróbki.
Wczoraj byłem na pooranym plenerze i trafił się fajny wschód słońca. Pomęczyłem trochę łódkę tuż przed wschodem i po wschodzie. Zdjęcia wykonane na przestrzeni ok. godziny.
404, 405, 406, 407,
408.
Z ostatnich (i przedostatnich) najbardziej podobają mi się 391 i 392. Obydwa obróciłbym jednak minimalnie w lewo.
W ostatniej wrzutce fajne kolory złapałeś.
Barmichal76 dzięki za uwagi.
Chociaż zdecydowanie preferuję zdjęcia poziome, z ostatnich najbardziej przypadły mi do gustu obydwa kadrowane w pionie (406,407), a z poziomych: 405.
fajna seria, kadr na 404 i 407 jak dla mnie,
404-zamrozona lodka.
Mnie się podobają dwa - pierwsze i ostatnie :) , szkoda że to trzecie nie naświetliłeś trochę dłużej :)
Przyjemny w odbiorze ostatni wrzut.
Robtor też miałem taki zamiar lecz łódka się ruszała a w zasadzie kręciła. Zdjęcia robiłem podczas chwilowego przestoju przy odkręcaniu. W pierwszych zdjęciach musiałem nawet ISO podbić aby skrócić czas.
Pierwsza żaglówka sympatycznie wyszła, ale moim faworytem jest chyba 399. Zamkną bym tylko kadr do kwadratu. Poniżej skleciłem coś na szybko, podciągnąłem tylko deikatnie kontrast i ociepliłem efekt końcowy "łososiowym" filtrem ;)
cissic masz rację z kadrem (kwadrat) Dzięki za podpowiedz. Z kolorem mam wątpliwości ale zawsze tak jest, że każdy widzi inaczej.
Wrzuta z jednopatykami podoba mi sie.
Jesienna fota niepodostrzona fajna.