Ooooo, biedronka przecudna :roll: Mrówka też bardzo fajniutka :grin:
Wersja do druku
Ooooo, biedronka przecudna :roll: Mrówka też bardzo fajniutka :grin:
mrówka oczywiście au naturel niedepilowana, to dodaje bestii niemal zwierzęcej dzikości :-)
Jakieś takie ładne te robale. Ciekawe czy ćmę (fuj!!!) byś umiała też tak na ładnie zrobić.
PS
wracam do tej ostatniej mrówy i sie zastanawiam jak ten monopośladek jest zmyślnie przyczepiony. Wygląda jakby był odpadnięty.
Mrowki rzadza :grin:
Biedronka :grin:
Dzięki, dzięki, dzięki. Cieszę się, że podobają się robale...i avatar :lol:
W sobotę miałam niesamowitę radochę podczas robienia zdjęć. A była to cała masa malutkich koteczków.
Kurde... fachowe foty, Jolkaaa...
Nie wiem czy obiektyw Ci nie zniekształca modeli bo jakieś takie... nieproporcjonalne ;)
Jak ja kotow nie cierpie.
Napis na focie zaakcentowalem bardziej,coby stwor sie w oczy tak nie rzucal.Załącznik 52656Teraz to mysle,ze lepiej jakos:-P
Piekne te nietoperze. :grin:
Bezfuterkowce :) śliczne ale żeby mieć takiego w domu to raczej nie :) mi wystarczy mój rudy i wredny.
Fotki świetne. A o urodzie nie wypada dyskutować. :-P
kapitalne fotykoty ;)
bardzo dobra robota
Kocieta podobają mi się.
Pozdrawiam AP.
Foty z kotami swietne :-)
Koty ciekawe, pocieszne stwory. Najlepsze chyba czwarte z serii.
Tomek
2; 3 i 5 są znakomite.
Gratulacje i pozdrowienia.
Mnie najbardziej podoba się 5. :grin:
Oficjalnie zapracowalas na tytul Klubowej Kocicy ;)
Mnie sie najbardziej nr 2 - klasycznie, ale z egzotyka w kadrze :)
Jolly też pięknie fotografuje psy ale lepiej nie myśleć zbyt intensywnie nad kolejnymi tytułami ;)
Fajowe. Najbardziej podoba mi się ten nieborak z Twojej strony, którego nie wrzuciłaś do wątku (a1067199.jpg).
Już chyba pora na fotografię prawdziwych zwierząt :grin: Jakby co to zapisuję się na asystowanie i wabienie modeli na żołędzie :-)
A prawdziwe zwierzęta to jakie to? :mrgreen:
Mam nieodparte wrażenie, że wielkimi krokami zbliża się jesień. Więc przekopałam się przez mój dysk i teraz będzie powrót do wiosny.
Załącznik 52824Załącznik 52825Załącznik 52826
No, kotka na żołędzia nie zwabisz ;) Na źródło cudownych modeli polecam http://www.klubjezdzieckihumorek.pl/
Załącznik 52830
Jolly wrzutka wiosenna swietna.
dla mnie jedynka z ostatniej wrzuty super
Jaaaaa, pierwsze i trzecie najfajniejsze dla mnie :) Ze szczególnym naciskiem na pierwsze. Klimat jest!
Mi się bardzo podoba nr 2. Morze zieloności. Jakkolwiek zmodyfikowałbym nieco... tak:
Załącznik 52845
Tomek
Świetna wrzuta i nie mogę sie zdecydować, które bardziej mi się podoba 1. czy 3. :grin:
Dziękuję Wam bardzo za wizyty. Tym razem kilka zdjęć ze spacerku z 70-300.
Tak, to 3. to aquarela prawie i gdyby nie te farfocle na dole, to bardzo by mi się.
Zimne(typowo kobiece) te dwa pierwsze bardzo.Ciekawe trzecie.O makach sie nie wypowiem bo to pulapka ta fotka.
Śliczna ostatnia wrzutka, szczególnie 1 i 2 - takie miękkie, pastelowe, malarskie...
Pozdrawiam
Trójeczka ciekawa , rzekłbym zaskakująca...
Pozdrawiam AP.
Pierwsze i trzecie z ostatniej wrzuty Super :) Pierwsze za światełko i miękkość a trzecie intryguje po prostu :-P
Chyba jestem pieruńskim tradycjonalistą - mbsz - 1 i 4 są świetne.
Pozdrawiam.