Złożone Lightroomem. A "schodek" to ściana lasu. Nie ma kontynuacji tego uskoku poniżej w budynkach czy roślinności na bliskich planach.
Wersja do druku
Złożone Lightroomem. A "schodek" to ściana lasu. Nie ma kontynuacji tego uskoku poniżej w budynkach czy roślinności na bliskich planach.
Ładniutka panoramka :)
Pozdrawiam.
Dzięki za odwiedziny. Panorama z tego miejsca ma kontynuacje, ale muszę jeszcze popracować nad światłem.
Kolejne zdjęcie.
Ostatnio na Dolnym Śląsku, pod Wałbrzychem nabrały tempa poszukiwania "Złotego Pociągu". Nie wiem jak oni go szukają, ja znalazłem go bez trudu. Trochę przykurzony, nawet logo Kolei Dolnośląskich ktoś zdążył domalować tuż przed schowaniem.
Bardzo ładna panorama.
1/365
137. Szzzz(tuka) szumu
Załącznik 164349
138. Centymetr przed
Załącznik 164350
139. Równoległe, prostopadłe, i pod kątem
Załącznik 164351
Hades, Super! Nie że zdjęcia, te są ok, ale gratulacje za to, że zacząłeś serię 365!
Gratulacje.
Ja zaś mam dwa dni, żeby przemyśleć, czy dam radę podjąć 'rękawicę'.
2/365
140. Godziny szczytu
Załącznik 164383
141. Gri(ll)z
Załącznik 164385
142. Relaks
Załącznik 164386
Relaks jest super - jak byłeś na północy to nie miałeś gdzie spać tylko na plaży :shock: ??
U mnie podobnie.
Kiedyś czytałem już o tej akcji. Życzę wytrwałości.
Pomysł był tak nagły jak i jego rozpoczęcie. Mam trochę bieżących zdjęć i spore archiwum, z którego cały czas wyłuskuje sobie coś co wcześniej nie przeszło selekcji (zmienia mi się postrzeganie). Ten pomysł nie jest dokładnie tym samym co w linku, ale do tego zmierza. Z racji zajęć, codziennie nie mogę mieć nowego zdjęcia, ale z miesiąca nazbiera się tyle by codziennie publikować przynajmniej jedno. Za osobisty sukces będę uważał tygodniową nadprodukcje, która spowoduje, że będę miał trudny wybór co puścić.
Nie chce robić z tego osobistego DiTL-a. Chce trochę miejsca poświęcić na coś ze starszego materiału, i zrobić coś zupełnie nowego, do którego czasami trzeba się trochę przejechać. Dlatego pojawiają się serie, a nie pojedyncze klatki.
142 robi wrażenie :)
To jest dół od zdjęcia, który było publikowane tu: https://forum.olympusclub.pl/threads...=1#post1232207. Na siłę można je połączyć w panoramę.
To może w tą stronę pójść?
Załącznik 164396
To tak jak z dwoma rowerzystami, których noc zastała w trasie, a że daleko było do jakiejkolwiek wsi czy miasta, to położyli się pod drzewem i "przykryli" rowerami.
Wstają rano i pierwszy mówi, ale mi całą noc wiało. Czemu? Pyta drugi, przecież przykryłeś się rowerem jak ja. No racja, ale ja mam dwie szprychy w przednim kole wyłamane.
3/365
31.12.2015
144. Słoje
Załącznik 164544
145. Świt
Załącznik 164545
146. Zmierzch
Załącznik 164543
W "słojach", ten prześwit robi duużo.
W "Zmierzchu" właśnie takiego prześwitu brakuje.
... słoje i zmierzch - podobają misię :)
Pozdrawiam.
Z ostatnich podobają mi się 138 i 146.
Tam jest ta słynna czarna dziura, o której wszyscy mówią, a której nikt nie widział. :shock::mrgreen:
Foty słoikowo-świtowo-zmieszchowe fajne. :mrgreen:
---------- Post dodany o 17:33 ---------- Poprzedni post był o 17:31 ----------
Ten jeden dzień ma na zastanowienie się nad tematyką tych pozostałych 365. :mrgreen:
Na drugi dzień jak tylko wrzuciłem miałem komentarz od obserwatora forum (niezalogowanego), że muszę sobie jeden dzień dodać. Ale nikt nie kojarzy roku jako 366 dni. Będę zmuszony zrobić wpis 366/365, jednak daleko do niego.
---------- Post dodany o 21:58 ---------- Poprzedni post był o 21:52 ----------
Panika będzie jak nie zrobię czegoś ciekawego do wstawienia. W tych dziennych wrzutach są dwa archiwalne i jedno "w miarę aktualne", z ostatniego wypadu, czyli przynajmniej tydzień lub dwa do tyłu. Dziś pojawi się jedno bardzo aktualne, czyli z dzisiaj.
4/365
1.1.2016
147. Śnieżek? W styczniu?
Załącznik 164619
148. Negatywne usposobienie
Załącznik 164621
149. Pod banderą (Olympusa)
Załącznik 164620
Śnieżek w styczniu fajny, choć trochę skromny, nawet psina po lewej trochę zawiedziona ilością. :mrgreen:
Pod banderą ciekawe, ale olympusa nie widać. :roll::mrgreen:
Kapitalnie wyszły gwiazdy na 143. (Gdy się leży na piasku...), oraz leśna panorama z ostatniej serii, bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam