fajny plakacior - dobra robota
Wersja do druku
fajny plakacior - dobra robota
Fizjonomia i osobowość p. Yoshimoto nie pozwalaja przejść obojetnie obok tej fascynującej postaci. Rewelacyjne zdjęcia i świetnie, ze masz czym. Tapetka pierwsza klasa.
Mam nadzieję, że firmie smutno sie zrobi i patrząc na Twoje dokonania poczynione tym szkiełkiem, niezwłocznie odeśle Ci je do testowania na czas nieokreślony, czego serdecznie życzę.
takie koncepcyjne do nowych działań teatralnych:
fajna fotka :) jedyne co mi nie leży to zbyt jasna postać z lewej a konkretnie jej lewa strona ale to tylko moje spojrzenie:lol:
O, inne spojrzenie na Maat. Dobre.
hu hu ha hu hu ha
Już zima u Ciebie xD ?
Maat_koncept czuję, że to wszystko jest zamierzone i z detalami wykonane ale wybacz jakoś nie chwyta. Atak zimy fajny. U mnie też śnieży ale z deszczem i jak na razie wszystko spływa.
Tapetka jest już na lapie. Dzięx.
dalsze poszukiwania koncepcji:
Ostatnie poprzez fajną kompozycję nawet dla nie znającego tematu fajne. Proszę jak możesz to oświeć w sprawie adidasa, dlaczego właśnie on i tak trzymany. Czy ma symbolizować nie gadaj idź w drogę, nie gadaj tylko przyjdź, koniec rozmowy opdejdź?
OBUDZISZ SIĘ KIEDYŚ WIECZOREM - ZOBACZYSZ
reżyseria i koncept
TOMASZ BAZAN
choreografia i wykonanie improwizacji... Więcej...
TOMASZ BAZAN JUSTYNA JASŁOWSKA KINGA BORUŃ
muzyka
ARVO PART
realizacja światła
MARCIN KABAT KOWALCZUK
'Przysiadam
w moim ogrodzie
zastanawiam się
nad
możliwością powrotu'
ELIOT
Wspólne wydarzenia. Wspólne życie i przeżywanie. Wspólne oddychanie. Pewnego popołudnia coś pęka. Proces przemian niezwykle gwałtowny, pozostawia niezatartą rysę na współodczuwaniu. Improwizacja tego tańca spowodowana jest wydarzeniami osobistymi z wspólnego życia performerów, co spowodowało wspólne i jednocześnie odizolowane działanie – 'wspólne' stało się umowne.
Spektakl jest próbą laboratoryjnego spojrzenia na proces pracy zespołowej poddanej całkowitej jednostkowej izolacji.
dzemski koncepcja ciekawa :)
nie mogę obejrzeć wideła:(
komp za okno!!!!!!! ;/;/ grrr
nowy wpis na moim blogu:
http://dzemski.y0.pl/blog/?p=37
ZAPRASZAM :)
nowy-stary wpis na moim blogu: http://dzemski.y0.pl/blog/?p=58
oraz
kilka streetów (część z nich jest już w wątku o Lumixie LX3). Panią z pieskiem z przedostatniego powinien poznać Rafał Czarny (to zdjęcie z wczoraj) :)
Za dużo tej winiety... Kadry też niezbyt ciekawe, prócz tego z transparentem(jako typowo reporterski).
To wyszła Ci reporterka na jednym zdjęciu :-P W streecie tez warto zwracać uwagę na kadry. Czasami chyba lepiej warto poczekać w jednym miejscu i wyłapać sytuacje niż cykać zdjęcie każdemu napotkanemu na ulicy. Mi winieta się kompletnie nie podoba na tych zdjęciach, ale to moje odczucie :wink:
Temat o paradzie równości zginie w tłoku, więc i tu daję linkę do reportażu z manifestacji nacjonalistów z ONRu i kontrmanifestacji Stowarzyszenia na Rzecz Tolerancji, na dokładkę przemarsz ONRowców zablokowali aktywiści AntiFy.
http://dzemski.y0.pl/thumbnails.php?album=12
Ciekawy reportaż z manifestacji z dużą ilością fajnych kadrów. Co do samej idei takich manifestacji i prezentacji swoich poglądów to mam nieodparte wrażenie, że polski nacjonalizm niestety nie wiele różni się od faszyzmu...
kilka z wczorajszego łażenia po starym mieście
i nasz forumowy kolega rafrog przy pracy :)
naprawde ciekawy ten format
kirkut w Kazimierzu Dln.
Kirkut bardzo OK.czym "popełnione" ? Pzdr:-)
Wielokrotnie go fociłem, ale Twoje zdjęcia są znakomite. Piękne spojrzenie i znakomite wykorzystanie sprzętu. Pozdrawiam.
Fajnie, że znowu wpadasz ;) Zdjęcia klimatyczne, powiewa nostalgią...
Pozdrawiam
rumpel
rzeźby na moim osiedlu, c'est moi, dwa otfforki (jeden to 30 minut w 10 stopniowym mrozie na starym mieście w LBN, drugi to 4 godziny w oknie mojego pokoju)
z dzisiejszego plenerku LTFu na dworcu północnym w lbn
Fajnie, że wróciłeś - zdjęcie b.oryginalne.
nigdzie nie odchodziłem, ot nie zabieram tylko głosu
następne z plenerku z LTFem
Fajnie Cię widzieć. I forma jest - to cieszy :)
Wszystkie trzy wrzuty zwróciły moją uwagę.
Pozdrawiam AP.