Pewnie ma bo tak piszą.
Ale i tak mi się podoba :)
Wersja do druku
Pewnie ma bo tak piszą.
Ale i tak mi się podoba :)
Dzięki :/
Wojtek, jesli moge dorzucic slowko, a wiesz, ze nie jestem Ci niezyczliwa
Przeciez Rafal Cz. sobie jaja robil z tymi mewami :razz:
a Ty to potraktowales serio :twisted:
Dajmy już spokój tym nieszczęsnym ptakom.
Nie sądzę, żeby Rafał żartował i nie będę się dłużej tłumaczył.
Napisz lepiej, czy podobaja Ci się "Emocje"? ;)
Moge sie zalozyc! ale OK, jak chcesz.
Emocje - fajne, dla mnie klucz jest na twarzy tego faceta, te kolorki, przymglone lekko oczy.
Choc wcale nie jestem pewna, czy mu sie az tak bardzo podoba? Ale emocje mial napewno!
pzdr
z
Lokalny koloryt czyli nocni grajkowie na suku w Marakeszu
Trio z ptactwem
https://galeria.olympusclub.pl/album...15537/trio.jpg
Gołąbek i kogucik nie wklejane w Photoshopie ;)
Witam
Miałem trochę zaległości odnośnie Twojego wątku, a oglądam go bardzo chętnie. Głównie ze względu na fotografie architektury. I ta mi się podoba, nie wyłączając eksperymentów, choć ostatni może mniej do mnie trafia.
Trudno się nie odnieść do zdjęć z mewami. Fotografia świetna, głównie dzięki nim. Nie będę tutaj wchodził w dyskusję czy to oryginał czy też lekki fotomontaż. Zakładam, że oryginał i w takim wypadku jest "5".
Zaznaczam, że kwestia fotomontażu jest dla mnie istotna. Inaczej traktuję obróbkę globalną, a inaczej dodawanie elementów podnoszących atrakcyjność "fotografii"
"Tercet egzotyczny" - sympatyczne zdjęcie. Zjeździłeś kawał świata jak sądzę.
Pozdrawiam
Dzięki za komentarz :)
Pozwól tylko, że nie zgodzę się z Tobą w kwestii obróbki zdjęć.
Uważam, ze wszystko, co nie jest zabronione, jest dozwolone a żaden punkt regulaminu nie mówi o dopuszczalnym zakresie, tej obrobki.
Dlatego też zmienilem sobie podpis, profil i w żadnym moim zdjęciu nie będzie już nagłówka exif.
Oczywiście, jeśli zmieni się regulamin, to się dostosuję ale teraz nie będę już ani zaprzeczał, ani potwiedzał ani informował.
To po prostu moja sprawa :)
PS
Nie chcę w swoim wątku kolejnej dyskusji, przedstawiłem tylko swoje zdanie :)
Mój ulubiony temat
Plac cudów
https://galeria.olympusclub.pl/album...plac_cudow.jpg
Koniecznie klikajcie na zdjęcie.
b&w architektura w Twoim wykonaniu jest naprawdę świetna... poproszę o galerię autorską i tapetki ;D