Odp: Gniot idealny - konkurs
Ilość głosujących nie jest oszałamiająca... W końcu kryteria każdy ma inne i sam nie wie na co głosować. Czy na to co się podoba, czy na to beznadziejne, czy kiczowate.. Ilu ludzi tyle definicji gniota. Ale to już wiemy...
Ja nie głosowałem przyznaję , nie wiem na co ....
spróbuję OK.
Kto wygrał?
Znaczy, który gniot wygrał?
W sumie to trochę głupio gratulować ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
sepi19
W sumie to trochę głupio gratulować ;)
Wygrał Gniot Super, cały mięsiąc widniał na linkach po prawej, jest nawet na portalu.
Ja szczerze mówiąc podchodziłam parę razy do głosowania... No i nie byłam w stanie wyłonić sobie faworyta. MSZ konkurs udany ;)
Gratulujemy andtorowi2 za utworzenie najlepszego gniota!
Jakieś wnioski, pytania?
https://forum.olympusclub.pl/konkurs.../P1410018a.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Jakieś wnioski, pytania?
Hmmm, miałem nadzieję, że tym gniotem będzie zdjęcie, które ma aspiracje do czegoś tam, a mamy fotkę taką na zasadzie "zobaczę czy komórką da się zrobić zdjęcie". Ale jak już było powiedziane, każdy inaczej gniota pojmuje :D
No ja również preferowałam gniota ambitniejszego ;) Sporo zdjęć było zrobionych na zasadzie cyknięcia tego, co się ma pod ręką. Z drugiej strony, widziałam niedawno takie zdjęcia w jakimś "normalnym" wątku, czyli takie podejście też jest możliwe ;)
Niektóre propozycje były zbyt ładne - mimo banalnego motywu ładne kolorystycznie lub (o zgrozo!) technicznie ;)
Ciężka sprawa taki gniot.
Jak widzę, zabawa pociągnęła za sobą wiele pytań, nie do końca jasny okazał się cel i charakter konkursu. Uczymy się ;) Pytanie tylko, czy konkurs skłaniający użytkowników do tworzenia gniotów nie okaże się strzałem w kolano? Co jeśli zbyt ambitnie zaczniemy doń podchodzić? Bardziej ambitnie niż do np. Foto Miesiąca? ;)
Nie dziw się, w czasach cyfry tego typu zdjęcia to większość jakie robi przeciętny użytkownik cyfry. Można pstrykać do woli, obojetnie co, byle pstryknąć, przecież za taką kasę taki super sprzęt, to musi robic dobre zdjecia ;). Pocieszajace w tym wszystkim jest to, że jest wiele osób potrafiących mieć dystans do swojej twórczości, co moim zdaniem, da pozytywne efekty w przyszłości.
Ale definicji gniota dalej nie mamy ;( ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Jakieś wnioski, pytania?
jakiej marki jest maszyna do szycia?:wink:
gratuluję dla zwycięzcy:)