Tyle, ze M5 kompletnie mi sie nie podoba :(
M1 niby podobny, ale jednak inny i wizualnie dla mnie sporo ladniejszy.
Znajac zycie pewnie skonczy sie na tym, nad czym na poczatku myslalem (epl5kit plus 60 macro).
pozdro
Wersja do druku
Tyle, ze M5 kompletnie mi sie nie podoba :(
M1 niby podobny, ale jednak inny i wizualnie dla mnie sporo ladniejszy.
Znajac zycie pewnie skonczy sie na tym, nad czym na poczatku myslalem (epl5kit plus 60 macro).
pozdro
Obawiam, sie ze takim scenariuszem ta story sie pewnie skonczy.
No chyba, ze milo sie zaskocze podczas prezentacji pazdziernikowego cennika OJ, i gabaryty jakos bedzie trza przelknac.
Dla tych od duzych 14-35, 35-100, 150, 300 to jakby nie bylo ergonomicznie uzasadnione, w koncu jest za co kastrata trzymac.
Jednak dla szukajacych tego o co chodzi w miniaturyzacji juz niekoniecznie, a to jest furtka do np. hipotetycznego epl7, tylko pytanie kiedy, i z czego bedzie wykastrowany.
pozdro
Janko Muzykant - ale ten "kastrat" ma swój urok, przestańcie sie go czepiać :)
Jakie przechwalanki, zacytuj prosze, bo kolejny raz naginasz rzeczywistosc.
To chyba normalne jak ktos stoi przed wyborem, ze analizuje wszystkie mozliwosci.
Zwlaszcza wtedy gdy ma wydac ciezko zarobione 6.6kpln na aparat do noszenia w kieszeni na spacery z dzieciakami.
Masz z tym problem, napisz do "Bravo Girl"...
pozdro
pozdro
Dla mnie uporczywe łączenie funkcjonalności aparatu fotograficznego z operacją usunięcia gonad w celu ograniczenia popędu i ubezpłodnienia oznacza, że albo autor nie rozumie znaczenia słowa kastrat albo leczy swoje kompleksy przez deprecjację bogu ducha winnych bezlusterkowców Olympusa.
To chyba nie watek z cyklu - klinika weterynarii..
Lecz uspokoje Ciebie, ow zabieg przeprowadzalem wlasnorecznie, jeszcze podczas studiow...
Co w kontekscie ponizszego cytatu:
Oznacza, iz z pelna premedytacja uzywam tegoz zwrotu, bo chyba tego jeszcze w tym kraju nie zakazano, no a jak ktos tak mocno sie utozsamia ze sprzetem i personalizuje go, no coz to juz jego problem.
I naprawde nikogo nie zmuszam do uzywania tegoz w odniesieniu do swoich ukochanych aparacikow.
Czy lecze kompleksy, byc moze, tylko wskaz mi jakie...
pozdro