Ładna setka. Mogłeś zgubić krzaczory i resztę z góry kadru. Ale uwielbiam takie motywy trawiaste.
Drugi kadr - ciekawie to wygląda, ale brakuje mi faktury śniegu. dla dopełnienia całości.
Wersja do druku
Ładna setka. Mogłeś zgubić krzaczory i resztę z góry kadru. Ale uwielbiam takie motywy trawiaste.
Drugi kadr - ciekawie to wygląda, ale brakuje mi faktury śniegu. dla dopełnienia całości.
Miałem pecha i nie doczekałem sie słonecznej zimy tak potrzebnej przy plenerkach. Popełniłem zdjęcia przy zachmurzonej pogodzie. Dzieki za opinie i proszę o nastepne.
103 ciekawe :)
103 bardzo fajne:) i dobrze wykonane
102 - lubię takie klimaty.Temat jakże oklepany ale zawsze jest w nim coś do pokazania.Tutaj pokazałeś nastrój,który można by moim zdaniem wzmocnic poprzez jeszcze niższą perspektywę,pokazanie ciut więcej 'końca drogi' i przede wszystkim - pionowy kadr.Zakładam,że chciałeś pokazac wpasowanie szyn w naroża ale to samo można by uzyskac w pionie a efekt byłby jeszcze lepszy.
103 - bardzo fajne zdjęcie,którego urok tkwi w powtarzalności tematu,zdecydowanie jednak wolałbym B&W.
Wiejo - co do pogody - pogodę miałeś super !
Nie zgodzę się z nikim,że brak cienia w kadrze gwarantuje gorszy albo słabszy efekt niż z nim.Powiem więcej - w pewnych sytuacjach,słoneczna pogoda jest moim utrapieniem gdy mam Olka na szyi albo trójnogu.
Nic odkrywczego nie napiszę - 103 bardzo fajne.
103 - piękne, w pierwszej chwili wygląda jak rozłożona śnieżynka w dużym powiększeniu ;) bardzo miłe w odbiorze, podoba się.
pzdr
103 bardzo mi się podoba.
Ciekawa fotografia.
Światła rzeczywiście nie miałeś jednak i tak potrafiłes sobie poradzic wyszukując ciekawe kształty i formy.
Oba budzą pozytywne wrażenia, mnie osobiście bardziej podoba sie pierwszy kadr, tory w nietypowej perspektywie.
Może troszkę przyciąłbym u góry, tak ze dwa, trzy milimetry żeby nie było widac nieba ale to Twoja bajka :)
no no 103-jka bardzo fajna. Taki obrazek na ściane :) poprzedni z torami też fajnie wypatrzone (i GO fajna)